Webdesign Delfzijl

Ben je opzoek naar een betrouwbare partner op het gebied van webdesign in Delfzijl? Full service digital agency Convident is daarvoor de geschikte partner. Met onze jarenlange ervaring en team van webdesign specialisten is geen website voor te gek. Wij zorgen voor een op maat gemaakte website die op de juiste manier getoond wordt in de zoekmachines.

 

Heb jij een webdesign in Delfzijl nodig? Bij Convident zijn we gespecialiseerd in het bouwen van websites en webshops die grafisch aantrekkelijk zijn. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat de code van jouw website technisch op orde is. Dit is niet alleen goed voor de snelheid van je website maar ook voor de vindbaarheid in de zoekmachines! Convident kan ook de hosting van jouw website verzorgen. Daarnaast bieden wij ook onderhoudspakketten aan, zodat jouw website veilig en up-to-date blijft.

  • Webdesign op maat;
  • Goed gevonden in Google;
  • Alles onder één dak;

WordPress CMS

Bij Convident bouwen wij onze websites in het WordPress CMS. Dit Content Management Systeem (CMS) is wereldwijd een van de meest gebruikte systemen voor webdesign. Het systeem maakt het toevoegen en bewerken van de site voor de gebruiker super makkelijk. Wel zo fijn als je even een pdf of tekst wil aanpassen. Het moeilijke werk laat je maar aan ons over, daarom biedt Convident naast het bouwen van de website ook hosting en onderhoud aan. Zo heb jij alles voor jouw website onder één dak!

img-50 img-fifty

Vrijblijvende kennismaking

Benieuwd naar de mogelijkheden op gebied van webdesign? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

img-50 img-fifty

Goed gevonden website

Naast dat je nieuwe website er natuurlijk mooi uit moet zien is technisch goede code ook niet geheel onbelangrijk. Het schoonhouden van de code draagt namelijk bij aan de snelheid van je website. Dit is niet alleen voor de gebruiker fijn maar ook voor de zoekmachines als bijvoorbeeld Google. Tegenwoordig zoeken we alles via zoekmachines, wel zo fijn als je website daarin goed gevonden kan worden. Doormiddel van SEO optimaliseren wij je website daarvoor. Zo zorgen wij ervoor dat je website gevonden wordt voor relevante zoekopdrachten die jouw bedrijf aangaan.

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen.

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL