Webdesign Delft

Webdesign Delft nodig, Convident staat voor je klaar!

Leer ons kennen

Heb jij al een mooie website voor jouw bedrijf in Delft? Het is te hopen van wel, want anders is jouw bedrijf niet zo gemakkelijk vindbaar voor de doelgroep in Delft en voor de doelgroep in de rest van het land. Maar wordt de website van jouw bedrijf ook goed onderhouden en is deze al gemakkelijk vindbaar en gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen? Of je nu een hele nieuwe website of webshop wilt laten bouwen of juist de oude een opknapbeurt wilt geven en makkelijker vindbaar wilt maken, Convident kan hiervoor zorgen! Wij zijn een innovatief, betrouwbaar en klantgericht bedrijf dat van jouw website een topsite wil maken.

Maak een afspraak

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Website

Doelgericht / WordPress

Op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier bouwen wij jouw website op maat. Deze sluit volledig aan bij je identiteit, huisstijl en (online) strategie.

Webshop

Woocommerce / Magento

Op zoek naar een webbureau die voor jouw organisatie een resultaat gerichte webshop ontwikkelt? Kies voor de mogelijkheden van WordPress & WooCommerce.

App

Hybrid apps / Webapps

Een idee om een app te laten ontwikkelen? Zoek niet verder en kies voor appdevelopment bij Convident. Wij hebben we ervaring met Android, Windows en iOS apps.

Strategie

Advies / Plan

Convident is meer dan een online bureau. Wij hebben vele partijen mogen adviseren in hun aanpak, visie en strategie. Bepaal samen met ons je strategie.

Hosting

SSD servers / Premium

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? Convident biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Onderhoud

Backups / Updates

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

SEO

Optimalisatie / Vindbaar

Op zoek naar een online marketing bureau dat ervoor zorgt dat de website van jouw bedrijf beter en vaker gevonden wordt? Convident is de partij die je hierbij kan helpen.

SEA

Zoekvraag / Advertenties

SEA richt zich op het beantwoorden van de zoekvraag door middel van advertenties in Google & Bing. Meer traffic door clicks op jouw advertentie, hier start je SEA campagne.

Online doelen vaststellen

Wat zijn jouw online doelen? Wij denken altijd mee met de klant vanuit de doelen die deze met de website heeft. Of jouw bedrijf nu een adviesbureau, bouwbedrijf, advocatenkantoor, ICT-bedrijf of een ander bedrijf is in Delft, het is belangrijk dat het webdesign past bij de uitstraling die bij het bedrijf past en die jouw doelgroep het liefst ziet. Voor het doel ‘een betere vindbaarheid op Google’ kan bijvoorbeeld SEO (zoekmachineoptimalisatie) worden ingezet. Zo kan het bereik van de website van jouw bedrijf in Delft vergroot worden. Maar wij zijn wel altijd realistisch over de te verwachten resultaten.

Een website die past bij de uitstraling van jouw bedrijf.

Benieuwd naar wat wij kunnen doen voor jouw.

Een moderne website

Wij zorgen er altijd voor dat jouw website met de tijd meegaat. Zo worden websites nu gemaakt met responsive webdesign, wat een must is nu er zoveel gebruik wordt gemaakt van smartphones en tablets. Maar je kunt ook bij Convident terecht voor het laten maken van een app, 360 graden fotografie of Virtual Reality. Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden! Bekijk eens onze voorbeelden van afgeronde webdesign projecten op de website. Ben je benieuwd wat wij kunnen doen voor jouw bedrijf in Delft? Aarzel dan niet en neem direct contact op. Dan wordt je snel vriendelijk te woord gestaan door een medewerker.

Jouw teamgenoten.

 • Rutger van de Griendt
  Directeur operationele zaken
 • Rick Dreise
  Directeur algemene zaken
 • Lisa Busscher
  Accountmanager
 • Rowan van Wijk
  Online marketeer
 • Jacco Appeldoorn
  Designer & webdeveloper / projectmanager
 • Mark Pelder
  Designer & webdeveloper / projectmanager
 • Cas Klamer
  Allround support / back-end developer
 • Kris Procee
  Full-stack developer
 • Wim Dijkstra
  Support / back-end developer
Bekijk ons team

Projecten.

Eems Dollard Regio (EDR)

Eems Dollard Regio (EDR)

Oefentoets

100% Groningen

Proflex Personeel

 • Webdesign Delft


  Leer Convident beter kennen.

  Sinds 2013 werken wij elke dag met veel passie om onze ondernemers te helpen met een kwalitatief hoogstaande website. Met een gespecialiseerd team met verschillende expertises, maken wij de website persoonlijk, klantvriendelijk en optimaal vindbaar.

  Onze bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident (vertrouwen, staat voor zeker). Op Convident kan je bedrijf bouwen en vertrouwen. Onze werkwijze en beleving van merkidentiteit zul je al ervaren bij het eerste contactmoment. Hier zijn wij trots op!

  Meer weten?

  Convident in de maatschappij

  Als organisatie gaan wij een stap verder dan alleen onze online dienstverlening. Zo draagt internetbureau Convident haar steentje bij.

  Bekijk maatschappelijk

  Convident staat voor duurzaam

  We willen anderen laten zien dat een duurzame winst voor het grijpen ligt. Ook in onze branche kunnen we het verschil maken.

  Bekijk duurzaamheid

Waardevolle woorden.

 • Samenwerken met Convident is erg plezierig. We kunnen goed en snel schakelen en ook de humor ontbreekt niet. We hebben net een site voor een klant van me opgeleverd waar we trots op mogen zijn!
  Johan Brouwer
 • Convident begreep onze wensen en heeft deze uitstekend weten te vertalen in de website.
  Annabelle Bosma
 • We zijn zeer content, we bezitten nu een professioneel websysteem dat makkelijk in onderhoud is en toegankelijk is voor alle bezoekers.
  Edzo Bergman
 • Voor diverse website en webshop projecten werken we al langere tijd samen met Convident. Hun kennis, kwaliteit en persoonlijke service zorgt ervoor dat Convident de ideale online partner is. Een team van online vakspecialisten waarop je kunt vertrouwen.
  René Meijer

Laatste nieuws.

Mark Pelder nieuwe developer bij team Convident

Zakelijk vloggen

Meer nieuws

Klanten.

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image