Webdesign Delft

Webdesign Delft nodig, Convident staat voor je klaar!

Leer ons kennen

Heb jij al een mooie website voor jouw bedrijf in Delft? Het is te hopen van wel, want anders is jouw bedrijf niet zo gemakkelijk vindbaar voor de doelgroep in Delft en voor de doelgroep in de rest van het land. Maar wordt de website van jouw bedrijf ook goed onderhouden en is deze al gemakkelijk vindbaar en gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen? Of je nu een hele nieuwe website of webshop wilt laten bouwen of juist de oude een opknapbeurt wilt geven en makkelijker vindbaar wilt maken, Convident kan hiervoor zorgen! Wij zijn een innovatief, betrouwbaar en klantgericht bedrijf dat van jouw website een topsite wil maken.

Maak een afspraak

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Website

Doelgericht / WordPress

Op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier bouwen wij jouw website op maat. Deze sluit volledig aan bij je identiteit, huisstijl en (online) strategie.

Webshop

Woocommerce / Magento

Op zoek naar een webbureau dat voor jouw organisatie een resultaatgerichte webshop ontwikkelt? Kies voor de mogelijkheden van WordPress & WooCommerce.

App

Hybrid apps / Webapps

Een idee om een app te laten ontwikkelen? Zoek niet verder en kies voor appdevelopment bij Convident. Wij hebben we ervaring met Android, Windows en iOS apps.

Strategie

Advies / Plan

Convident is meer dan een online bureau. Wij hebben vele partijen mogen adviseren in hun aanpak, visie en strategie. Bepaal samen met ons je strategie.

Hosting

SSD servers / Premium

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? Convident biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Onderhoud

Backups / Updates

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

SEO

Optimalisatie / Vindbaar

Op zoek naar een online marketing bureau dat ervoor zorgt dat de website van jouw bedrijf beter en vaker gevonden wordt? Convident is de partij die je hierbij kan helpen.

SEA

Zoekvraag / Advertenties

SEA richt zich op het beantwoorden van de zoekvraag door middel van advertenties in Google & Bing. Meer traffic door clicks op jouw advertentie, hier start je SEA campagne.

Online doelen vaststellen

Wat zijn jouw online doelen? Wij denken altijd mee met de klant vanuit de doelen die deze met de website heeft. Of jouw bedrijf nu een adviesbureau, bouwbedrijf, advocatenkantoor, ICT-bedrijf of een ander bedrijf is in Delft, het is belangrijk dat het webdesign past bij de uitstraling die bij het bedrijf past en die jouw doelgroep het liefst ziet. Voor het doel ‘een betere vindbaarheid op Google’ kan bijvoorbeeld SEO (zoekmachineoptimalisatie) worden ingezet. Zo kan het bereik van de website van jouw bedrijf in Delft vergroot worden. Maar wij zijn wel altijd realistisch over de te verwachten resultaten.

Een website die past bij de uitstraling van jouw bedrijf.

Benieuwd naar wat wij kunnen doen voor jouw.

Een moderne website

Wij zorgen er altijd voor dat jouw website met de tijd meegaat. Zo worden websites nu gemaakt met responsive webdesign, wat een must is nu er zoveel gebruik wordt gemaakt van smartphones en tablets. Maar je kunt ook bij Convident terecht voor het laten maken van een app, 360 graden fotografie of Virtual Reality. Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden! Bekijk eens onze voorbeelden van afgeronde webdesign projecten op de website. Ben je benieuwd wat wij kunnen doen voor jouw bedrijf in Delft? Aarzel dan niet en neem direct contact op. Dan wordt je snel vriendelijk te woord gestaan door een medewerker.

Jouw teamgenoten.

 • Rutger van de Griendt
  Directeur operationele zaken
 • Rick Dreise
  Directeur algemene zaken
 • Lisa Busscher
  Accountmanager
 • Rowan van Wijk
  Online marketeer
 • Jacco Appeldoorn
  Designer & webdeveloper / projectmanager
 • Kris Procee
  Full-stack developer
 • Manuel Schreuder
  Designer & webdeveloper
 • Cas Klamer
  Allround support / back-end developer
 • Kevin Schreuder
  Junior web & app ontwikkelaar
 • Remi Thüss
  Junior webdeveloper
Bekijk ons team

Projecten.

Eems Dollard Regio (EDR)

Eems Dollard Regio (EDR)

Vastgoedlounge FC Groningen

Vastgoedlounge FC Groningen

Draad Advocaten

Proflex Personeel

 • Webdesign Delft


  Leer Convident beter kennen.

  Sinds 2013 werken wij elke dag met veel passie om onze ondernemers te helpen met een kwalitatief hoogstaande website. Met een gespecialiseerd team met verschillende expertises, maken wij de website persoonlijk, klantvriendelijk en optimaal vindbaar.

  Onze bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident (vertrouwen, staat voor zeker). Op Convident kan je bedrijf bouwen en vertrouwen. Onze werkwijze en beleving van merkidentiteit zul je al ervaren bij het eerste contactmoment. Hier zijn wij trots op!

  Meer weten?

  Convident in de maatschappij

  Als organisatie gaan wij een stap verder dan alleen onze online dienstverlening. Zo draagt internetbureau Convident haar steentje bij.

  Bekijk maatschappelijk

  Convident staat voor duurzaam

  We willen anderen laten zien dat een duurzame winst voor het grijpen ligt. Ook in onze branche kunnen we het verschil maken.

  Bekijk duurzaamheid

Waardevolle woorden.

 • Vriendelijke mensen, korte lijnen en de snelheid waarmee je geholpen wordt bij Convident spreken me erg aan. Maar bovenal ben ik erg tevreden over het resultaat van mijn website.
  Klasina van der Werf
 • We zijn zeer content, we bezitten nu een professioneel websysteem dat makkelijk in onderhoud is en toegankelijk is voor alle bezoekers.
  Edzo Bergman
 • Convident heb ik leren kennen als betrokken en betrouwbare internetpartner. Met hun korte communicatielijnen was mijn website binnen no time van grafisch design omgezet naar een complete website!
  Maurice Hofstede
 • Samenwerken met Convident is erg plezierig. We kunnen goed en snel schakelen en ook de humor ontbreekt niet. We hebben net een site voor een klant van me opgeleverd waar we trots op mogen zijn!
  Johan Brouwer

Laatste nieuws.

App store optimalisatie, de invloed van bezoekers

Vorige week schreven we een artikel over hoe we apps het beste kunnen optimaliseren in de app stores door middel van App Store Optimalisatie. Deze week gaan we kijken naar…

Met ingang van maandag 1 oktober hebben we Manuel Schreuder (front-end developer) bij Convident mogen verwelkom. Op het gebied van grafisch vormgeven en het ontwikkelen van websites heeft Manuel ruime…

Meer nieuws

Klanten.

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image