Webdesign Bergen op Zoom

Zoek je een webdesign bureau in Bergen op Zoom? Het team van Convident staat voor je klaar! We beschikken over alle kennis en expertise om van jouw online aanwezigheid een succes te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een visitekaartje voor je bedrijf in Bergen op Zoom. Het kan zelfs fungeren als een volledig dienstenmodel, bijvoorbeeld in de vorm van een webshop of als een belangrijke toegangspoort voor nieuwe klanten. Het bouwen van een goede website vereist veel kennis. Je moet op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen om een website te maken die op verschillende apparaten goed werkt. Ook moet je op de hoogte zijn van de privacywetgeving en beveiligingsnormen. Daarnaast is kennis van internet marketing, zoekmachineoptimalisatie en je doelgroep van belang om nieuwe klanten te kunnen bereiken. Convident is gespecialiseerd op deze gebieden.

  • Webdesign op maat;
  • Goed vindbaar in zoekmachines;
  • Betrouwbare partner voor webdesign;

 

Webdesign Bergen op Zoom

Onze webontwikkelaars hebben ruime ervaring in het bouwen van websites volgens het afgesproken ontwerp en zorgen voor de gewenste integraties en installaties van plug-ins en andere functies, inclusief betalingssystemen. Is een complete webshop wat je zoekt? Ons team zal met je overleggen over de gewenste functionaliteiten voor je website. Wij kunnen uitgebreid adviseren over de mogelijkheden van vandaag de dag, welke technologieën daarvoor nodig zijn en wat dit betekent voor de kosten en het onderhoud. Tijdens het bouwproces zullen we regelmatig met je afstemmen om te controleren of de ontwikkeling nog steeds voldoet aan jouw verwachtingen en om eventuele wijzigingen door te voeren als gevolg van nieuwe inzichten.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan.

Wil je je kennis over SEO vergroten? We zijn er om al je vragen te beantwoorden en je persoonlijk advies te geven.

img-50 img-fifty

Onderhoud

Convident biedt aan al haar klanten een onderhoudspakket aan, hoewel dit niet verplicht is, raden we het wel ten zeerste aan. Het is ook mogelijk om op uurbasis onderhoud en support te krijgen van Convident. Door het afsluiten van een onderhoudspakket ben je ervan verzekerd dat jouw website technisch up-to-date blijft en optimaal veilig is. Bovendien weet je van tevoren precies wat de kosten zijn, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Naast onderhoudspakketten biedt Convident ook hostingpakketten aan, inclusief email- en cloudhosting. We zorgen er uiteraard voor dat jouw gegevens adequaat worden geback-upt.

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met:

 

Projecten / Cases.

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen.

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL