Webdesign Appingedam

Behoefte aan een partner voor webdesign in Appingedam? Wij van webdesign bureau Convident staan voor je klaar! Met onze kundige webdesign specialisten is geen opdracht voor ons te gek! Convident zorgt tijdens het bouwen van jouw nieuwe website of webshop niet alleen voor technisch goede code, maar zorgt er daarnaast ook voor dat jouw site goed gevonden wordt in de zoekmachines!

 

Ben je opzoek naar een betrouwbare partner voor jouw website of webshop? Wij van Convident bevinden ons al een aantal jaar op de webdesign markt en zijn dé partner op gebied van webdesign. Met ons jonge en dynamische team met veel kennis is geen opdracht voor ons te gek. Wij zorgen dat jouw website of webshop er aantrekkelijk uitziet maar ook makkelijk te gebruiken is. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw website goed vindbaar is in de zoekmachines. Tenslotte bieden wij ook hosting- en onderhoudspakketten aan. Zo heb jij alles voor jouw website of webshop onder één dak!

  • Ervaren webdesign bureau;
  • Hosting en onderhoud onder één dak;
  • Zoekmachine geoptimaliseerd;

Webshop

Bij Convident bouwen wij naast websites ook webshops. Ben je opzoek naar visueel aantrekkelijke webshop die goed zichtbaar is in de zoekmachines? Dan ben je bij Convident aan het juiste adres! Wij bouwen jouw nieuwe webshop in het WordPress CMS en gebruiken daarbij één van de meest betrouwbare webshop plugins die er bestaat, namelijk: Woocommerce. Woocommerce biedt alle functionaliteiten die jouw webshop nodig heeft en is daarbij ook nog eens super makkelijk in te gebruiken.

img-50 img-fifty

Plan een kennismakingsgesprek

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je weten wat Convident voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

img-50 img-fifty

Pakketten van Convident

Convident biedt verschillende pakketten om jouw nieuwe website of webshop te ondersteunen. Zou bieden wij bij Convident hosting- en onderhoudspakketten aan. Je nieuwe website of webshop hosten bij Convident heeft vele voordelen, zo draait je website/webshop op een van onze servers en kunnen wij hierdoor hoge snelheden en lage downtime garanderen. Onderhoudspakketten bij Convident zijn ook niet geheel onbelangrijk. Wij zorgen ervoor dat jouw site op een veilige manier onderhouden wordt en maken hierbij regelmatig back-ups, zodat er nooit wat verloren gaat.

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen.

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL