Virtual reality Groningen

Convident biedt verschillende mogelijkheden op gebied van virtual reality. Één van die mogelijkheden, tevens vrijwel de populairste, is 360 graden binnenkijken! Een virtuele bedrijfstour is een vorm van 360-gradenfotografie waarbij je meer dan een enkele panoramafoto te zien krijgt, maar een complete tour kunt volgen. De virtuele bedrijfstour van Convident kun je hieronder bekijken. 360-gradenfotografie is niet nieuw, toch is het pas sinds kort echt in opkomst in de onlinewereld. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is Google. Vrijwel iedereen kent inmiddels Google Street View, waarmee we vele straten in de wereld virtueel kunnen bezoeken. Een 360-graden virtuele bedrijfstour is exact hetzelfde, echter dan binnen bij bedrijven.

Een virtuele bedrijfstour binnen jouw bedrijf.

Absolute meerwaarde

360-gradenfotografie is de algemene (overkoepelende) uitdrukking voor foto’s die een totaalbeeld van een ruimte (of buitengebied) bieden. Hierin kun je linksom, rechtsom, boven en beneden de volledige omgeving bekijken. 360-gradenfotografie heeft haar meerwaarde al bewezen. Naast het feit dat het een dienst is vanuit Google (tevens goed voor uw online vindbaarheid), kan een virtuele bedrijfstour zeer bijdragen aan het beeld wat potentiële klanten of bezoekers over uw bedrijf hebben. Zo kunnen bezoekers vooraf een kijkje nemen in de setting van uw organisatie of alvast de sfeer proeven! Inmiddels hebben vele klanten van Convident een virtuele bedrijfstour laten ontwikkelen.

360-gradenfotografie voegt waarde toe aan je website

Bedrijven doen er slim aan te anticiperen op aankomende veranderingen.

Virtual reality tijdperk

Virtual reality is een technologie die het mogelijk maakt om een wereld te creëren waarin mensen dingen kunnen ontdekken of ervaren. Dit kan door middel van beelden, geluid, geuren en gevoelssensaties zoals trillingen. 360-gradenfotografie is een onderdeel van verschillende virtual reality (VR) activiteiten, waaronder losse panorama’s, Google Cardbord of het ontwikkelen van een virtuele bedrijfsvideo. Virtual reality is wereldwijd sterk in opkomst. De toepassingsmogelijkheden van virtual reality gaan veel verder dan alleen voor vermaak. Zoals met elke nieuwe techniek zal het tijd nodig hebben om te groeien en zijn weg naar de mainstream te vinden, maar bedrijven doen er slim aan te anticiperen op aankomende veranderingen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in Convident virtual reality Groningen? Neem telefonisch of per mail contact op met ons op!

Wil je teruggebeld worden?

Projecten waar we trots op zijn.

Creatieve Weg

Creatieve Weg
Website

Draad Advocaten

Draad Advocaten
Website
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image