Verder bouwen aan jouw startend bedrijf. Join Legends Corner!

Ben jij jong en ondernemend? En wil jij aan de hand van ervaren ondernemers jou startend bedrijf verder opbouwen? Convident support het initiatief van Legends Corner. Jonge bedrijven & ondernemers zijn jouw adviserende partner, die meedenken met je vraagstuk. En dat zeer laagdrempelig en toegankelijk. Join Legends Corner!

Verbindende factor

Convident mede eigenaar Rick Dreise is initiatiefnemer van ondernemersplatform Legends Corner. Zijn ervaring met ondernemen, e-commerce en management deelt hij graag met mede Legends en brengt hij graag op jonge ondernemers of ondernemers met een specifiek vraagstuk over. Dit doet hij samen met participerende Legends Corner bedrijven, waarin ook Convident op basis van je vraagstuk een belangrijke rol kan spelen. Het staat voor verbinden, strategie en ondernemen. Dat maakt Legends Corner een unieke meerwaarde voor jonge bedrijven en ondernemers.

 

 

Legends Corner

De naam Legends Corner komt van de gelijknamige Legends Corner in Nashville, Tennessee USA. Nashville is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Tennessee. De stad kent de bijnaam Music City en wordt ook wel de hoofdstad van de countrymuziek genoemd.

Tijdens een rondreis in oost-Amerika bracht Rick een bezoek aan de Legends Corner. Een komen en gaan van professionele muzikanten en artiesten. Allemaal kwamen ze met hetzelfde doel: Doorbreken in hun vakgebied, een weg zoeken om de top te bereiken en mensen verbinden met hun muziek. Vanuit dezelfde visie ondersteunt hij jonge bedrijven en ondernemers in het zakenleven. Zijn ervaringen, tips, tricks en netwerk deelt hij graag met mede ondernemers. Vandaar de naam Legends Corner, voor en door ondernemers.

 

Ondernemend netwerk

Bij Legends Corner ben je direct verbonden met een zeer ondernemend netwerk en specialisten op hun vakgebied. We kunnen je helpen bij het vinden van antwoorden en oplossingen. De verbindende factor. We leggen verbanden naar jou als ondernemer, jouw bedrijfsvoering en bedrijfsresultaat. Legends Corner stelt samen met jou een plan op, dat past bij jou als persoon en als ondernemer.

 

Waarmee kan Legends Corner jou helpen?

Legends Corner zorgt ervoor dat persoonlijke groei en organisatie groei van jonge bedrijven en ondernemers hand in hand gaan. Ondernemen is dynamisch en kan ook veeleisend zijn. Legends Corner staat voor verbinden, strategie en ondernemen. Op zoek naar een groter bereik?

Check hier de website en bekijk wat Legends Corner voor jou kan betekenen!

 

De verbindende factor. We leggen verbanden naar jou als ondernemer, jouw bedrijfsvoering en bedrijfsresultaat.

  
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image