Van lead UX-design naar Projectmanager

Mijn naam is Dirk-Jan Meertens en ik heb Communicatie en Multimedia Design gestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen.

Ik ben afgestudeerd voor de stroming Visual Design, waarbij ik met Convident als opdrachtgever een concept heb ontwikkeld voor de stimulatie van arbeidsproductiviteit tijdens het nieuwe thuiswerken.

Mijn vrije tijd vul ik graag in met diverse ontspannende activiteiten, waaronder bijvoorbeeld hardlopen en de natuur opzoeken.

Bij Convident ga ik naast de functie van UX– en webdesigner zorgen voor de oplevering van het hoogst haalbare resultaat binnen alle projecten.

portret foto van dirk-jan

Waarom heb je destijds gekozen voor Convident?

De eerste kennismaking met Convident vond voor mij plaats in 2017. Ik was vanuit mijn opleiding op zoek naar een stageplaats en ben hiervoor bij Convident uitgekomen. Na een eerste gesprek met Rutger voelde ik mij meteen op mijn gemak bij het bedrijf.

Na mijn stage bleef ik actief bij het bedrijf door zo nu en dan bij te springen met het ontwerpen van een website of -shop. Hierdoor was de keuze om ook mijn afstudeertraject bij Convident uit te voeren. Vanuit het afstuderen werd het steeds duidelijker dat er een toekomst bij Convident op mij lag te wachten.

Welke expertise breng je mee?

Vanuit mijn vierjarige opleiding is de interesse voor het vak van user interface en user experience design gegroeid.

Hierbij ligt mijn voornaamste interesse bij neerzetten van een converterend ontwerp, waar gebruikers en doelgroepen vlekkeloos mee uit de voeten kunnen. Naast het ontwerpen van websites en -shops ben ik ook bekwaam met grafische vormgeving an sich. Dit betekent dat ik indien nodig ook kan ondersteunen bij het ontwerpen van een huisstijl, logo, advertentie en overige multimediale uitingen.

Zelf nog opzoek naar een uitdagende functie?

Ben jij opzoek naar een uitdagende functie waarbij je wordt meegenomen in alle dagelijkse werkzaamheden bij Convident? Wil jij werken aan uitdagende projecten waar je eigen input wordt gewaardeerd en je creativiteit op los kan laten? Wij hebben nog verschillende werk- en stageplekken beschikbaar!

Je vindt de beschikbare plekken op: https://werkenbij.convident.nl/vacature/

 


Sander
Online marketeer