UX design

Je wilt je huisstijl meenemen naar je nieuwe website. Een gebruiksvriendelijke website voor een optimale gebruikerservaring op desktops, laptops en mobiele apparaten (responsive design). De UX designs ontwikkelen we in het designprogramma Figma en kunnen eenvoudig en interactief gedeeld worden, waardoor je optimaal meegenomen wordt in het webproces.

 

Convident ontwerpt het UX design vanuit het perspectief van de bezoeker. Door middel van UX design vindt de gebruiker makkelijk en snel zijn weg op je website of webshop.

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Gebruikerservaring
  • Ontwikkelen in designprogramma Figma

UX design voor iedere organisatie

Met de concepting en wireframes in handen, ontwerpen we je UX design vanuit het perspectief van de bezoeker. De kern van UX design is dat de gebruiker makkelijk en snel zijn weg vindt op je website of webshop. De webdesigns geven de interactie met de gebruiker weer. Bij Convident staat gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en conversie voorop. Daarbij is het belangrijk om alle aspecten van een product, dienst, merk of bedrijf mee te nemen die door een gebruiker worden ervaren.

We nemen je huisstijl mee en letten op de gebruiksvriendelijkheid en de gebruikerservaring op desktops, laptops en mobiele apparaten (responsive design). De UX designs ontwikkelen we in het designprogramma Figma en kunnen eenvoudig en interactief gedeeld worden, waardoor je optimaal meegenomen wordt in het webproces.

img-50 img-fifty

Gebruiksvriendelijk

“Inleven in de klant en een logische weergave klinkt simpel, maar Convident doet het”

img-50 img-fifty

De waarde van goede UX design

Om het designtraject effectief en snel te laten verlopen is het belangrijk om meerdere UX designs te maken. Door dit goed in te richten zul je merken dat je hier later in het traject profijt van hebt. Dit zal tijdens de technische realisatie resulteren in een besparing van de kosten.

De homepage is altijd uniek en hier maken we een specifiek UX design voor. Hetzelfde geldt voor de belangrijke achterliggende pagina’s van je webomgeving. Daarnaast speelt de vertoning van deze webomgeving op verschillende browsers (smartphones) een belangrijke rol. Ook dat nemen onze designers mee in het UX design proces van je website of webshop.

Fase 2 is aangebroken

Na de concepting-fase en de wireframes (fase 1) gaan onze designers aan de slag met je UX design (fase 2).Dit zetten we vanuit de technische realisatie om naar een complete website of webshop (fase 3). Vervolgens laten onze online marketeers je webomgeving converteren door sterke online marketing campagnes.

img-50 img-fifty

Meer informatie?

Wil je meer informatie of ben je er over uit dat Convident jouw online marketing partner is? Neem telefonisch of per mail contact op met ons op!

Wij geloven in co-creatie

Wij geloven dat je alleen online succes boekt als je met ons co-creëert. Dat betekent dat je actief deel uitmaakt van het hele proces. Wie anders begrijpt de nuances van de doelgroep beter dan jijzelf? Zo zorgen we samen voor een goede user flow en een hoger conversiepercentage. Samenwerken met Convident UX designers:

  • Profiteer van onze ervaringen met andere websites en webshops
  • We blijven optimaliseren door steeds opnieuw de gebruikerservaring te a/b-testen
  • Onze designers betrekken ook andere Convident’ers, zoals conversie- en SEO-specialisten

Ons track record geeft aan dat de UX designs van Convident het verschil maken en daar zijn we trots op!

img-50 img-fifty