Update aanmelding RTL Z-programma ‘De Groei Challenge’

Enige tijd geleden heeft Convident zich aangemeld voor RTL Z-programma ‘De Groei Challenge’. Destijds hebben we je daarvan op de hoogte gebracht via een eerder nieuwsbericht. We kregen daarop ontzettend veel positieve reacties, van (potentiële) klanten tot en met leveranciers en samenwerkingspartners. Vandaar dat we door middel van deze korte update ‘onze achterban’ graag op hoogte de stellen.

Convident aanmelding voor ‘De Groei Challenge’

De_Groei_Challenge

Bij het televisie programma zullen goedlopende bedrijven die klaar zijn voor een volgende stap zichzelf introduceren. Convident ondernemers Rick Dreise en Rutger van de Griendt hebben een concrete groeiambitie en zal, indien we worden geselecteerd als deelnemer, gecoacht worden door vooraanstaande én ervaren ondernemer.

Wegens het enorme aantal aanmeldingen laat de selectieprocedure nog even op zich wachten. Convident brengt je zo snel mogelijk op de hoogte zodra we meer nieuws hebben.

In De Groei Challenge zoekt presentator Rens de Jong, samen met een jury van doorgewinterde entrepreneurs, de ultieme scale-up. Negen bedrijven krijgen de kans hun groeiplannen te pitchen aan de jury. Slechts drie ondernemers gaan door naar de volgende ronde. Elke aflevering kent een nieuwe uitdaging. De ondernemers moeten gedurende twee maanden hard aan de slag om de gestelde targets te realiseren. Ze kunnen voor advies terugvallen op één van de juryleden, die als hun vaste coach is aangesteld.