The sky is no limit themalounge

Interactieve platformen

Convident heeft twee interactieve platformen voor de Vastgoedlounge FC Groningen ontwikkelt. Commercieel directeur Rick Dreise van Convident is zeer bekend bij de club en heeft in 2010 stage gelopen op de commerciële afdeling van FC Groningen. “Ik vind het persoonlijk erg mooi om te zien dat we altijd uitstekend contact hebben gehouden met de mensen van de club. Bijzonder leuk om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren”.

Vastgoedlounge-MAC2     Vastgoedlounge MAC     Vastgoedlounge IPHONE     Vastgoedlounge IPAD2

 

Bestuur en businessclub leden

Het bestuur van The Sky Is No Limit Vastgoedlounge is zeer content met haar nieuwe websites en vindt Convident een echte aanrader. Wij bezitten nu een professioneel websysteem dat makkelijk in onderhoud is en toegankelijk is voor alle bezoekers, aldus voorzitter Edzo Bergman. Ook vanuit de deelnemers in de skybox en overige businessclub leden krijgen we zeer positieve signalen.

 

Doelstelling

“De doelstelling voor de realisatie van de nieuwe websites hebben we vooraf duidelijk besproken en ik denk dat we op het gebied van design, websysteem en vindbaarheid een bijzonder toegevoegde hebben voor bedrijven, stichtingen en verenigingen. We zijn trots om te horen dat alles naar volle tevredenheid is en willen de samenwerking graag op lange termijn met de lounge en de club inzetten, aldus Rick Dreise”.

De website van de vastgoedlounge is te bekijken op: www.vastgoedlounge.nl