Teak houten meubelen in de spotlights door Convident

Convident heeft de webshop teak.nl en teak.be ontwikkelt en in beheer. Teak is dé webshop van HEM meubel uit Roden, waar hoofdzakelijk de teakhouten meubels op worden aangeboden. HEM meubel is vanaf 2004 gevestigd in Roden en importeert rechtstreeks uit Indonesië teakhouten binnen – en buitenmeubelen.

Kwaliteit teak online in de spotlights

“Om de kwaliteit te waarborgen koopt HEM meubel bij de beste fabrikanten in. Door rechtstreeks in te kopen (in grotere hoeveelheden) kunnen we de prijzen ook scherp houden”, aldus eigenaar Jaap van der Stok. “Hierdoor ontstaat er voor onze klanten een optimale situatie”. In Roden is de showroom gevestigd. Op ruim 3000 M2 kun je de uitgebreide collectie bezichtigen. Convident ondersteund bij de online uitingen en weergave van producten, showroom en het bijdragen aan de totale sales van alle producten. “Wij zijn trots op de inmiddels jarenlange relatie met HEM Meubel en de Teak webshops”, aldus Rick Dreise van Convident. “Periodiek zitten we bij elkaar om nieuwe impulsen aan de online communicatie kanalen toe te voegen”.

Verrassende woonwinkel in Noord Nederland

HEM Meubel is een jonge en verrassende woonwinkel gevestigd op de woonboulevard van Roden. In korte tijd is HEM Meubel gegroeid tot de grootste in teak van Noord Nederland. HEM Meubel is anders dan veel andere meubelzaken die zijn aangesloten bij een franchise organisatie en waar het niet meer draait om de meubels maar om de massa. Onze woonprogramma’s en unieke items worden met de grootste zorg samengesteld. Tevens heeft HEM meubel een zeer uitgebreide collectie bankstellen, fauteuils en eetkamerstoelen. Zitcomfort, kwaliteit en prijs spelen hier een belangrijke rol.  Tevens vindt je er zitcomfort dat aansluit bij de sfeer  van HEM meubel. Je vindt bij HEM meubel vele modellen van onder andere UrbanSofa, Haveco, Meubitrend, het Anker en Easy Sofa.

Beide partijen zijn zeer content met de samenwerking en zetten in op het verdere uitbouwen van de relatie.

Voor meer informatie over Teak of HEM Meubel kun je terecht op de webshop contactpagina.