Sustainable Development Goals

In 2015, toen Convident is opgericht, ondertekenden 193 wereldleiders van de Verenigde Naties 17 Werelddoelen. Convident draagt meteen vanaf de start haar steentje bij aan deze wereldwijde Sustainable Development Goals (SDG’s) of te wel de Duurzame Ontwikkelingsdoelen. 7,8 miljoen mensen hebben hun stem laten horen op gebied van de belangrijkste thema’s. Zo liggen er doelstellingen met de ambitie om in 2030 volledig circulair te zijn. Er is dus werk aan de winkel en Convident doet mee!

Thema’s

Vanuit de 17 werelddoelen (Sustainable Development Goals) zet Convident zich primair in voor 2 gekozen werelddoelen.

Kwaliteitsonderwijs.

Convident gaat voor goed onderwijs wat bereikbaar moet zijn voor iedereen! In onze kernwaarden hebben we samenwerken en kennisoverdracht hoog staan. Wij zijn van mening dat we bij onszelf moeten beginnen. Zo bieden we onze medewerkers naast hun werk de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, cursussen en trainingen. Er is volop ruimte om onderling kennis te delen en te sparren over onderwerpen met collega’s. Daarnaast staat Convident in nauw contact met scholen voor het bieden van stageplekken en werkervaringsplekken.

Meer over onderwijs Doe mee met onderwijs!

 

“Wij willen Convident ontzettend bedanken voor het bouwen van onze website”

Business Breakfast Club – Ronald McDonald Huis Groningen

Een deel van onze winst gaat naar de Convident foundation, waarbij we jaarlijks een maatschappelijk doel financieel ondersteunen. Ook stellen we ons vrijwillig beschikbaar als digitaal partner van het gekozen doel.

Wil je teruggebeld worden over onze SDG’s?

© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden