Succesvolle samenwerking met Landbouwmechanisatie Den Andel

Sinds 2019 werkt Convident succesvol samen met Landbouwmechanisatie Den Andel! Sinds dat jaar zijn we met de digitale activiteiten voor Landbouwmechanisatie Den Andel (LMD) gestart. LMD is gespecialiseerd in het aanbieden van tractoren en akkerbouwmachines voor bijvoorbeeld grondbewerking of constructie. Voor deze producten heeft Convident een gloednieuwe website gebouwd, die tot aan de dag van vandaag door ons krachtig wordt gehost en onderhouden.

Na de oplevering van de website is Convident aan de slag gegaan met het toevoegen van een uitgebreide webshop module. Hieruit voort bouwen we verder aan het vergroten van de online vindbaarheid met gerichte zoekwoordonderzoeken door onze SEO marketeers. Wederom een case waar we trots op zijn.

Convident samenwerking met LMD

Onderbrengen van de website

Een fris en modern uiterlijk, dat is het uitgangspunt geweest van de nieuwe website toen deze werd gelanceerd. Sipke (mede eigenaar Landbouwmechanisatie Den Andel) kwam bij Convident terecht voor het re-designen en onderbrengen van zijn website. Door zijn website bij Convident neer te leggen, kon Sipke voor alles met betrekking tot zijn website op één plek terecht. Hosting, onderhoud, design en development gemakkelijk via één contactpersoon. Uit deze directe contactlijn kwamen al snel verdere doorontwikkelingen ter sprake zoals het toevoegen van een Facebook-feed aan de website.

Maandelijks onderhoud

Met het maandelijks onderhoudspakket van LMD houdt de support afdeling binnen Convident de website en plug-ins continu up-to-date. Hiermee blijft de website optimaal functioneren en is deze beveiligd tegen eventuele aanvallen. We maken frequent back-ups en malware scans om de online omgeving veilig te houden, net zoals voor alle andere klanten met een onderhoudspakket.

Door organische vindbaarheid meer ’traffic’

Naast het nieuwe ontwerp van de website, is Convident ook aan de slag gegaan met het verbeteren van de online vindbaarheid van Landbouwmechanisatie Den Andel. De marketeers hebben technische optimalisaties, content optimalisaties en linkbuildingtechnieken toegepast om meer organisch bereik te realiseren. Op de website zagen de SEO marketeers niet-geoptimaliseerde content die direct een make-over hebben gekregen. Door het toevoegen en koppelen van Google Analytics konden wij onze bevonden data gemakkelijk en transparant delen met LMD.

Ook online succes realiseren?

Het beste aan deze samenwerking is dat LMD alles voor de website op één plek kan neerleggen. Dit vormt de basis voor hun online succes! Naast het bouwen van de website en het online marketing traject, biedt Convident WordPress website ondersteuning voor onder andere de webhosting en het onderhoud van de website. Ook supportaanvragen kunnen direct worden doorgestuurd naar Convident waardoor deze een snelle schakel biedt tussen wens en uitvoering.

Wil jij net als LMD aan de slag met jouw online kanalen? Convident biedt het gehele totaalplaatje voor jouw online omgeving. Naast SEO campagnes en webdevelopment kun je bij Convident terecht voor het adverteren binnen Google of sociale media zoals Facebook, Instagram en Linkedin.

Kom met ons in contact!