Succesvolle projecten: nieuwe website Kunststofvloeren staat live

“Samen sta je sterk”. Dit is een uitspraak dat bij Convident hoog in het vaandel staat. Convident heeft in nauwe samenwerking met Marketing Crew en fotograaf Bart Lindenhovius de website van Kunststofvloeren Nederland gemaakt.

Wat begint bij een zakenreis in Finland

De website van Kunststofvloeren is in een bijzondere setting tot stand gekomen. Het stappen uit je vertrouwde omgeving kan een manier zijn om nieuwe deuren te openen. Op initiatief van Jessica Kuiken, eigenaresse van Marketing Crew, is een business retreat naar Finland opgezet (Vruit Business Retreats). Rick Dreise is namens Convident meegegaan met de businesstrip. Deze inspirerende omgeving heeft gezorgd voor een frisse mindset en creatieve ideeën. Beide partijen zijn gaan sparren over business ideeën waaronder ook de website van Kunststofvloeren. Marketing Crew nam de contentoptimalisatie voor haar rekening en Convident heeft het technische aspect verzorgt.

Mooi resultaat

Terwijl de businesstrip in Finland plaatsvond zijn de ontwerpen van de website gemaakt door de medewerkers van Convident. Rick, Jessica en de klant zijn gaan sparren over de designs en hebben ze vanuit Finland van feedback voorzien. Een voorbeeld van een belangrijke keuze dat gemaakt is dat de website is voorzien van een duidelijke scheiding tussen zakelijk en particulier. Dit is bewust meegenomen zodat Kunststofvloeren beide markten kan aanspreken. Ook de directie van Kunststofvloeren is zeer te spreken over de website.

Expertise van Kunststofvloeren

Kunststofvloeren is een bedrijf die haar diensten levert door heel Nederland. De onderneming heeft twee typen klanten: particulier en zakelijk. Door de vakspecialisten weet het bedrijf altijd een goed resultaat te bieden aan klanten. Door de kwaliteit dat het bedrijf levert is het door Sika Nederland benoemd als erkend applicateur. Voorbeelden van diensten wat de onderneming biedt zijn: kunststofvloeren aanleggen, wandafwerking aanbrengen, kelders afdichten en schade aan beton repareren. Onlangs heeft het bedrijf een project afgerond bij een school in Leeuwarden. De vloer van de school is voorzien met een nieuwe epoxy coating wat zorgt voor een ijzersterke vloer. Neem eens een kijkje op de website om te kijken of zij ook jou van dienst kunnen zijn.

Expertise van Convident

Door de expertise van Convident is de site mooi afgewerkt en is het design responsive. Wij zorgen voor een optimaal werkende website, webshop en webapplicaties. Ook voorzien wij websites van content om goed gevonden te kunnen worden in de Google zoekmachine.

De website van kunststofvloeren is recent live gegaan. Neem een kijkje op de site om het resultaat zien!


Chris
Online marketeer