Succesvolle periode Miriam Venema krijgt vervolg bij Noordhoff Uitgevers

Een zeer geslaagde en succesvolle periode van Miriam Venema bij Convident is tot een einde gekomen. “Er is een tijd van komen en een tijd van gaan en mijn tijd van gaan is nu gekomen. Convident heeft mij ontzettend veel gebracht. Na zes maanden van ontdekken, leren en ontwikkelen zit mijn tijd bij Convident erop. En wat voor een tijd”, aldus Miriam.

 

Opeens schreef ik code in CSS

Miriam gaat verder: “Ik kreeg het vertrouwen van Convident en m’n eigen plekje tussen de webdesigners en front-end developers. Zo begon het avontuur. Met weinig ervaring op het gebied van webdesign heb ik van alles geleerd over WordPress. Ik was op den duur zelfs code aan het schrijven in CSS en PHP! Ik heb ontwerpen mogen maken en heb daarbij veel geleerd over design door de feedback van mijn collega’s”.

“Daarnaast heb ik altijd input gegeven op het communicatie vlak, hetgeen waar ik natuurlijk mijn diploma in heb behaald. Van social media, het schrijven van blogs tot en met de externe communicatie met klanten. En wat hierin zeker niet mag ontbreken is het fantastische pauze kaartspel ‘Poephoofd’, die ik heb geïntroduceerd. Met de meest fanatieke collega’s hebben we ons goed vermaakt tijdens de pauzes”.

Ervaring meenemen naar de toekomst

“Op den duur kwam ik voor een belangrijke keuze te staan: Of volledig verder in design/communicatie bij Convident of verder bij Noordhoff. Een moeilijke keuze waar ik m’n hersens hard over heb gekraakt. Mijn ideale baan was namelijk een combinatie van beide, maar hoe pak je dat aan? Na een gesprek over mijn ‘dromen’ bij Convident kwamen we tot de conclusie dat offline media mijn voorkeur heeft op het gebied van grafisch ontwerp. Aangezien Convident natuurlijk het gedeelte online volledig voor haar klanten verzorgd, bleek het op dit moment niet de match te zijn. Tegelijkertijd liepen de gesprekken bij Noordhoff ook. Hier heb ik een mooie functie aangeboden gekregen als junior Visual Designer. Dit wordt mijn nieuwe uitdaging en dat heb ik zeker te danken aan Convident”.

“Bij Convident ben ik gestimuleerd om na te denken wat ik echt leuk vind en wat ik wil en kan. Naast dat ik mijzelf heb ontwikkeld op het vakinhoudelijke gedeelte, ben ik ook ontwikkeld op persoonlijk vlak. Ik heb ontdekt hoe leuk ik design vind en door het leuke en gezellige team, waar ik me helemaal thuis voelde, ben ik ‘confident’ geworden van Convident! En dat is iets heel waardevols! Ik wil iedereen daarom enorm bedanken voor de leerzame én gezellige tijd bij Convident. En ik ben blij dat ik het afgelopen half jaar deel heb mogen uitmaken van dit leuke team”.