Succesvol een eigen project gerealiseerd: Haaer is live!

Met trots kunnen wij mededelen dat de desktopversie van Haaer gelanceerd is. Dit betekent dat bedrijven vanaf nu gebruik kunnen maken van alle voordelen die de verlofapp te bieden heeft.

Haaer desktop

Hoe het allemaal begon

Het idee voor Haaer ontstond twee jaar geleden, toen we in gesprek gingen met ondernemers vanuit het hele land. Uit deze gesprekken werd al snel duidelijk dat zij voor de verlofregistratie voornamelijk gebruik maakten van losse briefjes en Excel-sheets, wat natuurlijk niet heel gebruiksvriendelijk en privacy veilig is. Voor Convident was dit genoeg reden om in actie te komen en hier een oplossing voor te verzinnen. In de afgelopen twee jaar is ons team daarom druk bezig geweest met het realiseren van Haaer. Zo werd er allereerst onderzoek gedaan naar de mogelijkheden en behoeften. Toen dit eenmaal goed op papier stond, konden we dan eindelijk aan de slag met de ontwikkeling van de verlofapplicatie.

Eenvoudig in gebruik dankzij een overzichtelijk design

Haaer valt te omschrijven als overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Met de applicatie stappen organisaties gemakkelijk af van losse notities en onoverzichtelijke Excel sheets. In plaats daarvan kunnen zij de verlof- en urenregistratie gemakkelijk inzien en bijhouden aan de hand van de applicatie. Dit doen zij door werknemers verlof- en urenaanvragen in te laten dienen. Vervolgens krijgt de werkgever een seintje via de mail en keurt deze dan goed of af. Daarnaast is het voor vaste werknemers mogelijk om hun weekplanning eenmalig in te voeren zodat zij in het vervolg (mits een week afwijkt) niet meer om hoeven te kijken naar hun uren notatie. Tot slot is de applicatie voorzien van allerlei tools die het aanvragen van verlof nog makkelijker maakt. Zo worden verlofpotten op basis van de gewerkte uren bijgehouden en krijgen werknemers suggesties van welke uren zij het beste in kunnen zetten.

Dashboard haaer

Tijdsbesparend en betaalbaar

Ook om de prijs hoeven organisaties het niet te laten. Haaer blijft altijd betaalbaar door het flexibele prijzensysteem. Het gaat hier om een bedrag van €2,- per medewerker, per maand. Zo zijn de tarieven volledig aangepast op de grootte van de organisatie en zitten gebruikers nergens aan vast. Daarnaast kunnen werknemers altijd gratis gebruik maken van de applicatie, ook wanneer de werkgever hier geen gebruik van maakt.

What’s next?

Momenteel is alleen nog de desktopversie van Haaer te gebruiken. Wel wordt er hard gewerkt om ook de mobiele versie het leven in te blazen. Daarnaast komen er nog andere spannende dingen aan. Zo zijn wij bezig met het door ontwikkelen van de applicatie, waardoor administratieve werkzaamheden als personeels- of verzuimregistratie binnenkort ook beschikbaar worden.

Is Haaer ook voor jouw organisatie dé uitkomst op het gebied van verlofregistratie? Vraag dan snel de proefversie aan via de onderstaande knop!


Sander
Online marketeer