Succesvol afstudeertraject Kars Valkema bij Convident

Sander Kooi
Junior Online Marketeer

Kars Valkema tijdens zijn afstudeerperiode met stagebegeleider Rick Dreise van Convident.

 

Rick Dreise was vanuit Convident stagebegeleider en sluit zich aan bij de woorden van Kars:”De afstudeerperiode van Kars is voorbij gevlogen. We hebben vooraf duidelijke plannen en doelstellingen geformuleerd, deze zijn tot nu toe zeer succesvol gerealiseerd. Ondanks dat Kars zijn focus vanuit afstuderen volledig op Haaer heeft gelegd en op voorhand iets minder onderdeel was van het reguliere Convident web- en appburau, was hier in de praktijk niets van te merken. Kars is een fijne kerel en ligt erg goed binnen het hele Convident team.” 

Welke ervaring neem je mee naar je volgende werkgever?

Kars vervolg zijn verhaal: “De ervaring en kennis die ik heb opgedaan op het gebied van online marketing. De persoonlijke aanpak en passie voor het vak bij Convident. Daarnaast ga ik bij mijn volgende werkgever het “Broodje Ben moment” introduceren en hoop ik hier een gewoonte van te maken.”

Wat zijn je toekomstplannen?

“De komende weken zal ik nog druk bezig zijn met de uitwerking van mijn scriptie. De inleverdatum is in september hierdoor heb ik in de vakantie nog wat werk te verrichten. Als alles volgens plan verloopt kan ik begin oktober mijn diploma in ontvangst nemen. Wat er daarna op mijn pad komt zie ik dan wel weer.”

“Convident heeft in elk geval een mooie bijdrage geleverd aan mijn persoonlijke ontwikkeling en afstudeerervaring in een ICT organisatie. Ik bedank het Convident team dan ook graag voor de afgelopen periode, wens ze veel succes met de mooie groeiontwikkelingen richting de toekomst en raad andere studenten zeker aan om bij Convident stage te lopen of te gaan afstuderen.”

 

© 2014 - 2019 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden