Strategie

Advies; meer dan een online bureau

Convident heeft jarenlange ervaring in de online business. Wij hebben vele partijen in uiteenlopende branches mogen adviseren in hun aanpak, visie en strategie.

Of het nu gaat om het bouwen van een website, nieuwe branding of het lanceren van een campagne, vertel ons jouw concept of idee en je specifieke wensen. Onze specialisten kunnen je voorzien van een passend bedrijfsadvies.

Vraag een adviesgesprek aan.

Ga naar contact

Strategie; focus van je bedrijf

De specialisten van Convident geven je graag meer inzicht in de focus van je bedrijf of product. Nog veel te vaak zien we in ons adviestraject dat belangrijke marketingbeslissingen worden genomen op onderbuikgevoel of persoonlijke interpretaties. Met als resultaat: ongefundeerde besluiten met beperkt (online) succes. Hier brengen we graag verandering in.

Bepaal samen met ons de strategie.

Ga naar contact

Overtuigd? Vraag direct een offerte aan.

Ga naar offerte aanvragen

Meer resultaat uit jouw strategie halen!

Neem dan telefonisch of per mail contact op met ons voor meer informatie. Laat je telefoonnummer achter op het onderstaande formulier, wij zullen dan contact met jou opnemen.

Bij Convident kun je gebruik maken van automatische incasso. Vraag jouw contactpersoon naar de mogelijkheden.

Wil je teruggebeld worden?

Projecten waar we trots op zijn.

Ga voor Groningen

Ga voor Groningen

Fysiotherapie Smith

Fysiotherapie Smith
Website
© 2014 - 2019 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden