Steven Hulsman nieuwe projectmanager bij Convident

Per 1 september mogen we Steven verwelkomen als nieuwe projectmanager bij Convident. Op het gebied van relatiebeheer, projectmanagement en accountmanagement heeft hij veel ervaring, nu zet hij zijn kwaliteiten in om de projectmanagement en coördinatie naar een nog hoger niveau te tillen! 

Toename maatwerk projecten

Team Convident is zeer verheugd met het inkomende transferbericht! Rick Dreise daarover: “We zien steeds meer maatwerk web en app projecten bij Convident. Het gedeelte projectmanagement, communicatie en planning neemt fors toe. Als organisatie hebben we niet zozeer gekeken naar een kandidaat die uit de ICT komt, maar juist gekozen voor Steven zijn ervaring op basis van de gevraagde competenties. We gaan altijd voor een lange termijn relatie met onze klanten, partners en medewerkers. Als spil in het geheel zien we hierin een goede rol voor Steven weggelegd en kijken uit naar onze samenwerking.”

Steven vervolgd: “Na als accountmanager en sales manager bij een aantal corporate organisaties te hebben gewerkt, begon het weer te kriebelen om de online-business in te gaan. Mijn eerste ervaring hiermee heb ik opgedaan tijdens een stage in Hamburg. De razendsnelle digitale ontwikkelingen vind ik reuze interessant en ik heb altijd de wens gehad om in de ICT wereld te gaan werken. Graag voorzie ik opdrachtgevers in advies dat dieper gaat dan alleen het digitale product: ik denk graag mee met de strategie van jouw bedrijf en help graag om dit tot een (online) succes te maken.” 

Breed takenpakket

Steven is als projectmanager verantwoordelijk voor de vertaalslag van de wens van de opdrachtgever naar werkbare taken voor developers. Hij onderhoudt contact met de opdrachtgever om zorg te dragen voor een tijdige oplevering van het project en houdt de interne planning in de gaten. Met een passie voor goede vormgeving en usability doet hij er alles aan om projecten van een zo hoog mogelijke kwaliteit te voorzien. Samen met jou kijkt hij naar jouw wensen en mogelijkheden voor nieuwe website, webshop of applicatie. Hij krijgt een goed gevoel van een goed gesprek en gaat graag samen met jou dieper in op de “Why, How en What” van jouw bedrijf.

Over zijn functie zelf zegt Steven: “Projectmanagement betekent voor mij niet alleen het waarborgen van het project dat de opdrachtgever mij voorlegt. Het is volgens mij veel belangrijker om in het samen te kijken naar zijn of haar behoeften. Een website, webshop of app bouw je niet omdat iedereen dat tegenwoordig doet, je wilt er iets mee bereiken. Ik ben van mening dat Convident haar dienstverlening optimaal kan verlenen als het duidelijk is wat de ‘waarom’ achter deze organisatie. Daar ga ik mij voor inzetten en ik kijk er ontzettend naar uit om aan de slag te kunnen gaan.”