Stefan de Jonge versterkt commercieel team Convident

Wij zijn verheugd te melden dat Stefan de Jonge de komende periode het commerciële team van Convident gaat versterken.

“We hebben steeds meer vaste klanten waarmee we de samenwerking kunnen en willen intensiveren. Die willen we allemaal optimaal van dienst willen zijn. Daarnaast richten we ons op het verbreden van ons netwerk en het verder op- en uitbouwen van ons klantenbestand. Hiervoor hebben we Stefan ingeschakeld”, aldus Rick Dreise van Convident.

 

Even voorstellen

Mijn naam is Stefan de Jonge, ik ben 21 jaar en ik kom uit Winsum. Op dit moment woon ik in Groningen, wat trouwens een ideale woon-werk combinatie is met Convident (gelegen aan de rand van de binnenstad van Groningen). Momenteel studeer ik Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik houd ervan om veel in contact te staan met klanten. Convident heeft al een behoorlijke bestaande club klanten.

Bij Convident kan ik mijn kwaliteiten als Commercieel Medewerker nog verder uitbreiden.

Het is heel mooi om twee jonge ondernemers (eigenaren) te zien die dit in een aantal jaar gerealiseerd hebben. De ambitie om een succes van het bedrijf te maken en bij te dragen aan de saleskracht van de onderneming spreekt me zeer aan. Bij Convident ben ik ervan overtuigd dat ik mijn kwaliteiten als Commercieel Medewerker nog verder kan uitbreiden. Naast het klantencontact houd ik me onder andere ook bezig met sociale media en het verder optimaliseren van de sales werkwijze van Convident.

 

Waarom gekozen voor Convident?

Ik ben op internet gaan zoeken naar een leuke werkplek, een bedrijf waar ik me in de toekomst ook zie werken. Ik kwam eigenlijk direct uit bij Convident. Het bedrijf sprak mij aan omdat het een relatief jong bedrijf is, waar tevens veel ruimte ligt om mijzelf te ontwikkelen en waar ik een waardevolle bijdrage kan leveren. Een dag na mijn sollicitatie kreeg ik al een reactie, en ik kon dezelfde week nog op gesprek komen.

Ik verwacht ontzettend veel te leren maar ook op veel gebieden direct van waarde te kunnen zijn.

Het vooral positieve gevoel werd volledig bevestigd tijdens het eerste contactmoment met Rick Dreise. Tijdens dit gesprek voelde ik mij zeer op mijn gemak en was mijn keuze eigenlijk al gemaakt. Ik verwacht ontzettend veel te leren maar ook op veel gebieden direct van waarde te kunnen zijn. Vooral op het gebied van sales lijkt het me leuk om verschillende ervaringen op te doen. Ook lijkt het me erg interessant om veel te leren wat betreft webdesign, wat voor mij een nieuwe markt is. Kortom, ik kijk erg uit naar mijn periode bij Convident!