Social media marketing

Je online presence vergroten samen met een gedegen social media marketing bureau. De specialisten van Convident gaan graag met je om tafel om de laatste trends en ontwikkelingen op social media met je te bespreken. Met welk platform spreek je perfect de juiste doelgroep aan? Wij helpen je graag verder!

 

De zekerheid van een goede social campagne.

Bij Convident werken creatieve, performance gerichte specialisten aan jouw social media campagnes. Wanneer jij weet wat je wil bereiken, dan bepalen we hoe we daar gaan komen. We combineren social ads op Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en YouTube. Word jij ons volgende succesverhaal? Convident is de partij die je hierbij kan helpen.

Dit kan je verwachten

Wij geloven erin dat als we samen jou de social media campagnes inrichten, dat we optimaal resultaat boeken. Slimme campagnes zijn de basis voor online succes. We laten je daarom graag participeren in het proces. Reken erop dat de Convident social ads specialisten regelmatig met je willen sparren over de social ads op Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en YouTube. Een succesvolle online campagne komt voort uit een plan en wordt voortdurend bijgesteld, omdat mensen en de wereld om hen heen continu veranderd. Door A/B testing zien we snel jouw marketingkansen. Wij weten wat werkt en gaan door tot het doel bereikt is.

Bij een gedegen social media marketing traject hoort een goede website, webshop of webapplicatie die aansluit bij jouw waardepropositie. Ook dat heeft Convident te bieden!

img-50 img-fifty

"Ontdek hoe het Convident social media team grote en kleine merken helpt met groeien."

Wat is jullie social media strategie?

Convident zet samen jouw social media campagne neer en beheert deze maandelijks. We helpen je met het vergroten van je social media bereik. Dat doen we onder meer op de volgende kanalen:

Facebook

Facebook is in Nederland met meer dan tien miljoen gebruikers het grootste social media kanaal. Hierdoor weet je ook direct waarom dit kanaal onmisbaar is voor jouw social media marketing strategie.

Instagram

Instagram is een sterk groeiend social mediakanaal en heeft in Nederland ruim 4 miljoen gebruikers. Het kanaal wordt vooral gebruikt door jongeren en bedrijven. Bedrijven gebruiken Instagram om naamsbekendheid te creëren.

Twitter

LinkedIn kent in Nederland bijna 4,5 miljoen gebruikers en is daarmee een belangrijk social media kanaal. LinkedIn is vooral gericht op de zakelijke markt.

Youtube

YouTube is met ruim acht miljoen gebruikers het op één na meest gebruikte social mediakanaal. YouTube wordt gebruikt om video’s te plaatsen en bedrijven gebruiken het om naamsbekendheid te creëren. Je kan YouTube als bedrijf gebruiken om video’s op te zetten waarnaar gelinkt wordt vanuit de website.

Convident werkt alleen met social media specialisten. We kunnen je dan ook uitstekend helpen met het verantwoord (online) groeien en het maximale resultaat uit je social media budget halen.

Wij gaan graag met je in gesprek om alle wensen te inventariseren. Neem contact met ons op!

Projecten waar we trots op zijn

Verwijsgids

Verwijsgids
Webapplicatie
Verwijsgids

UMCG – Centrum voor Tandheelkunde

UMCG – Centrum voor Tandheelkunde
Webapplicatie
UMCG – Centrum voor Tandheelkunde