Zoekmachine optimalisatie

“Na een uitgebreid zoekwoorden onderzoek waren we binnen enkele weken competitief”

Met de SEO van Convident zal je website doelgerichte bezoekers trekken.

Meer informatie?

Wil je meer informatie of ben je er over uit dat Convident jouw online marketing partner is?
Neem telefonisch of per mail contact op met ons op!

Zoekmachine optimalisatie Groningen

Hoe verschijnt jouw website of webshop zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google? Convident helpt jou aan het vergroten van je online bereik. Dat doen we onder meer door de volgende toepassingen:

  • Analyse & onderzoek

Op basis van een gedegen analyse, bepalen wij samen met jou wat de online verbeterpunten van jouw organisatie zijn. Wat zijn de knelpunten en welke kansen laten we nu nog onbenut? Wij willen weten welk doel je voor ogen hebt en we kijken vervolgens naar de haalbaarheid en realisatie.

  • Techniek

De basis (code) van een website en webshop omgeving bepaalt mede welke SEO mogelijkheden er zijn. Door een goede structuur aan te brengen, is het voor de zoekmachine makkelijker om vast te stellen waar bepaalde informatie staat en waar jouw potentiële klant naar op zoek is. Door een technisch goede realisatie, belonen zoekmachines dit met een hogere positie op de keyword zoekpagina’s, wat leidt tot een stijging van het aantal relevante bezoekers op de webomgeving.

Iedere dag nieuwe succesverhalen!

Bekijk onze projecten & referenties.

Bekijk onze projecten

Wil je teruggebeld worden?

Projecten waar we trots op zijn.

UMCG – Centrum voor Tandheelkunde

UMCG – Centrum voor Tandheelkunde
Webapplicatie

Weldon Corlido Material Handling

Weldon Corlido Material Handling
Webshop
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden