SEO

Online marketingbureau Groningen 

Op zoek naar een online marketing bureau dat ervoor zorgt dat de website van jouw bedrijf beter en vaker gevonden wordt? Convident is de partij die je hierbij kan helpen.

Vindbaar door zoekmachine-optimalisatie.

Hoe werkt SEO?

Search Engine Optimization (SEO) is vrij vertaald beter vindbaar worden in zoekmachines. Dit heeft als doel meer potentiële klanten naar de website leiden zonder hiervoor per klik te betalen. Wat doen we concreet? SEO gaat over organische resultaten en is onder te verdelen in 3 deelgebieden, namelijk: techniek, content en linkbuilding.

 

Benieuwd naar jouw SEO-mogelijkheden? Neem contact met ons op.
Ga naar contact

Met SEO zal je website relevante bezoekers trekken.

  • Techniek

Dit is de basis van de website. Door een goede structuur aan te brengen in de website is het voor zoekmachines makkelijker om vast te stellen waar bepaalde informatie staat en waar een potentiële klant naar op zoek is.

Door dit technisch goed in te richting belonen zoekmachines dit met een hogere positie op de zoekpagina, wat leidt tot een stijging van het aantal relevante bezoekers op de website.

  • Content

Het schrijven van een goede (SEO) tekst is van groot belang voor de vindbaarheid van een website. De teksten moeten zo goed mogelijk aansluiten op het onderwerp, een goede structuur hebben en daarnaast goed leesbaar zijn.

  • Linkbuilding

Een website krijgt een meerwaarde wanneer andere bedrijven hiernaar verwijzen. Dit werkt net als mond tot mond reclame. Als iemand positief is over een product of dienst dan zal men dit meenemen in de keuze voor een product of dienst. Linkbuilding werkt net zo, wanneer veelbezochte websites verwijzen naar jouw website, dan wordt dit in zoekmachines gezien als een kwalitatief goede site met als resultaat een hogere positie in de zoekmachine.

Meer resultaat uit jouw website halen!

Heeft jouw website weinig bezoekers en scoor je niet hoog in de zoekmachines? Neem dan telefonisch of per mail contact op met ons voor meer informatie. Laat je telefoonnummer achter op het onderstaande formulier, wij zullen dan contact met je opnemen.

Voor jouw SEO-contract bij Convident kun je gebruik maken van automatische incasso. Vraag jouw contactpersoon naar de mogelijkheden.

Wil je teruggebeld worden?

Projecten waar we trots op zijn.

HEM Meubel

HEM Meubel
Webshop

Creatieve Weg

Creatieve Weg
Website
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image