SEA

Hier start jouw SEA-campagne!

SEA richt zich op het beantwoorden van de zoekvraag door middel van advertenties in Google & Bing. Advertenties worden getoond wanneer er een match is tussen de zoekvraag en de zoekwoorden waar onze klanten op gevonden willen worden. Hierbij betaal je Google of Bing per klik op de advertentie. Hoe hoger de kwaliteit van het advertentieaccount, hoe lager de prijs per klik. En kwaliteit is waar Convident zich in onderscheidt.

 

Meer traffic door clicks op jouw advertentie.

Benieuwd naar jouw SEA-mogelijkheden? Neem contact met ons op.
Ga naar contact

De voordelen van SEA?

  • Grip op de resultaten

Met zoekmachine-adverteren heb je altijd grip op de kosten, inzicht in de resultaten en bereik je alleen potentiële klanten die specifiek op zoek zijn naar jouw product of dienstverlening.

  • Meetbaarheid

Online adverteren levert direct op. Je ziet op welke woorden er gezocht wordt, welke advertenties het beste werken, waar potentiële klanten vandaan komen en wat dit kost per klik. Door kennis op de juiste manier te interpreteren, maakt onze SEA specialist het mogelijk om voor elk budget het beste resultaat te behalen.

  • Controle

Jij blijft zelf altijd in controle over het adverteren en de gestelde (dagelijkse) budgetten. Advertenties en zoekwoorden kunnen ieder moment van de dag aangepast worden, net als jouw budget en de gemaakte campagnekosten.

Onze keywords voor jouw campagne: Grip, meetbaar en controle.

SEA door Convident-specialisten.

Convident werkt alleen met gecertificeerde specialisten voor het adverteren in Google & Bing. We kunnen je dan ook perfect helpen met het verantwoorden groeien als bedrijf en het maximale uit het budget te halen.   

Benieuwd wat onze SEA-specialisten voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact of kom langs voor een kennismakingsgesprek.

Meer resultaat uit jouw website halen!

Heeft jouw website weinig bezoekers en scoor je niet hoog in de zoekmachines? Neem dan telefonisch of per mail contact op met ons voor meer informatie. Laat je telefoonnummer achter op het onderstaande formulier, wij zullen dan contact met je opnemen.

Voor jouw SEA-contract bij Convident kun je gebruik maken van automatische incasso. Vraag jouw contactpersoon naar de mogelijkheden.

Wil je teruggebeld worden?

Projecten waar we trots op zijn.

Box Lease

Box Lease
Website

Baderie Assen

Baderie Assen
Website
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image