Samenwerking Convident en Todos

Convident heeft succesvol meegedaan aan de 4 mijl van Groningen! Onze complete outfit (sportshirt en bedrijfskleding) konden we uitstekend vervoeren in onze bedrijfstas, nauwkeurig bedrukt door onze één van onze partners Todos in promotieartikelen. Deze mooie designs zijn voortgekomen uit een fijne samenwerking tussen Convident en Todos.

Todos helpt bedrijven en organisaties met het leveren van promotieartikelen en relatiegeschenken. Zo maken zij onder andere buiten- en binnenreclame, promotiekleding en bedankjes. Naast het bedrukken van bestaande artikelen is het ook mogelijk om unieke, custom gemaakte artikelen te bestellen.

Todos betekent in het Spaans; allemaal of alles. Opgericht met één doel: jouw bedrijf of organisatie helpen met promotionele artikelen en relatiegeschenken.

Duidelijke communicatie bij het bestellen van promotieartikelen vinden wij erg prettig. Daarnaast zijn de geleverde artikelen van uitstekende kwaliteit en zijn we erg tevreden met de samenwerking. Mocht jouw bedrijf of organisatie nog op zoek zijn naar persoonlijke bedrukkingen en/of leuke promotieartikelen neem dan zeker eens een kijkje op de website van Todos.

4 mijl van Groningen