Rutger van de Griendt

Ik neem (tijdelijk) de positie van je marketing medewerker in!

Al vanaf jongs af aan is Rutger geïnteresseerd in internet en met name websites. Vaak met een creatieve gedachte en een specifiek verdienmodel. Want een website zelf is niet het doel, maar bezoekers krijgen en houden op de website wel!

Rutger begon zijn loopbaan met het volgen van een studie en in de weekenden werkte hij als kok in een Italiaans restaurant. Koken en voeding vond Rutger dermate interessant dat er een overstap werd gemaakt van de studie Commerciële Economie naar Food en Business, beide zowel op de Hanzehogeschool in Groningen. Na het afronden van deze studie, met een erg positief resultaat op zak, kon Rutger aan het werk bij het bedrijf waar hij ook stage had gelopen: Veiligvoedsel.nl. In deze fase stond het maken van websites voor hem op een laag pitje, echter werd de wens om eigen baas te worden steeds groter. Na verschillende opties kwam er in het centrum van Assen een mogelijkheid vrij voor het starten van een lunchroom in het Van der Veen Warenhuis. Rutger heeft zijn baan opgezegd en begon aan een nieuw avontuur in Assen.

Van broodjeszaak naar ICT bedrijf

Na enkele jaren een lunchroom geëxploiteerd te hebben kreeg Rutger een baan aangeboden bij een ICT bedrijf, een kans die hij graag benutte! Eerst combineerde hij dit met zijn eigen lunchroom maar als snel werd duidelijk dat de interesse die hij van jongs af aan had nog steeds aanwezig was.

Het adviseren van bedrijven, het aansturen van een team en het ontwikkelen van op maat producten sprak hem dermate aan dat dit volledige focus moest hebben. Allereerst ging Rutger in dienst van een bedrijf waarin hij de nodige ervaring opdeed, al snel maakte hij de overstap naar zelfstandig ondernemer.

Een site of app als marketing tool voor je organisatie

Enige tijd na de keuze voor het ondernemerschap kruisten de paden van Rick Dreise en Rutger van de Griendt elkaar. Rick had zijn succesvolle internet start-up en beide organisaties waren klaar voor de volgende stap: een fusie waarin Convident is geboren. Vanuit het centrum van Groningen bedienen beide ondernemers met een enthousiast team vele bedrijven in binnen- en buitenland. “Door korte communicatielijnen en een persoonlijke aanpak gaan we altijd voor een langdurige samenwerking met onze relaties, aldus Rutger”.

“Binnen Convident is mijn rol voornamelijk gericht op operationele en commerciële activiteiten. Ik ga graag in gesprek met ondernemers en neem tijdelijk de positie in van hun persoonlijke (online)marketing medewerker. Naast de gesprekken met klanten zijn we altijd druk met de ontwikkeling van Convident. Ook wij als bedrijf maken een ontwikkeling door en dit vereist continue aansturing. De groei van Convident, de positieve reacties van onze klanten en ons team zorgen ervoor dat ik zeer tevreden en met trots naar de toekomst van onze organisatie kijk.”

Wil je teruggebeld worden?

Projecten waar we trots op zijn.

Anker Crew Insurance

Anker Crew Insurance
Website

PassieBanen

PassieBanen
Website
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image