Ruim 3 jaar succesvolle samenwerking Convident en De Vries XL Tuinmeubelen

Ruim 3 jaar geleden heeft Convident de nieuwe webshop voor De Vries XL uit Roden ontworpen en gebouwd. Convident ontwikkelt gebruiksvriendelijke websites, webshops en apps voor MKB-ers, grote organisaties en overheid. “We zijn trots op de mooie resultaten die we de afgelopen jaren samen met De Vries XL (online) hebben bereikt”, aldus Rick Dreise van Convident. En bovenop de gerealiseerde successen gaan we het nog eens extra vieren. De volgers van Convident maken hier kans op het winnen van een prachtige Beanable Lounge Stoel t.w.v. € 249,-, beschikbaar gesteld door De Vries XL.

Lange termijn relatie

Convident en De VriesXL tuinmeubelen hebben al ruim 3 jaar een succesvolle samenwerking met de webshop devriesxl.nl. Convident heeft de nieuwe website volledig ontworpen en ontwikkeld in WordPress CMS gecombineerd met WooCommerce. Beide partijen zijn zeer content met de samenwerking, en hopen dit nog jaren met elkaar door te zetten. Een relatie met korte communicatielijnen, veel persoonlijk contact en gericht op de lange termijn.

De Vries XL

De Vries XL eigenaren Jose de Vries en Marco Rellum zijn bijzonder tevreden over de webshop en vooral met de online marketing resultaten. “Convident is een meedenkende en creatieve partner. Onze relatie is inmiddels zo dat ze de webshop maandelijkse optimaliseren met grafische elementen en usability optimalisaties. Daarnaast is het ons echt te doen om de online vindbaarheid. Hier zijn de nodige stappen te maken, zowel vanuit onze eigen organisatie als in de wisselwerking met Convident. Echter hadden we dit voorheen naar de toekomst doorgeschoven, aangezien we volop wilden investeren in onze fysieke winkel. Dat laatste blijft, echter gaat onze focus nu steeds meer online. De webshop is natuurlijk mede de toekomst, ook bij De Vries XL. En daar hebben we gezien de samenwerking wederom alle vertrouwen in de zoekmachine-optimalisatie- en zoekmachine-advertentieskills van Convident”, aldus beide eigenaren van De Vries XL”.

“Daar doen we het voor. Op deze manier groeit ons klantenbestand ook lokaal in Roden en omgeving. Met de huidige samenwerking hebben we een stabiele basis gecreëerd, waar we beiden nog jaren profijt van hebben”, aldus mede eigenaar Rick Dreise van Convident.

 

 

Winactie!

Met haar online uitingen ontwikkeld door Convident, vindt De Vries XL ons Groningse web- en appbureau een echte aanrader voor het ontwikkelen van een degelijke webshop. En dat moet gevierd worden.

Om de samenwerking nog eens extra te vieren mogen we deze prachtige Beanable Lounge Stoel t.w.v. € 249,- weggeven!

– Like de Facebookpagina van De Vries XL & Convident
– Deel dit feestelijke bericht onder jou vrienden of volgers

 

Trekking winnaar: 20 september 2018. 
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image