Rick Dreise

Succes komt niet vanzelf.

“Het vraagt om visie en vooral hard werken. Je moet focus hebben. Anders kom je er niet”. Rick wil steeds nieuwe impulsen aan ons bedrijf toevoegen. Convident manifesteert zich steeds nadrukkelijker met haar diensten op het gebied van websites, shops en apps.
“Ik doe het om de kick van het opbouwen, succesvol worden en uitbreiden, aldus Rick Dreise”.

 

Van eenmanszaak naar een dynamische BV

De keuze voor het ondernemerschap was al langere tijd duidelijk. Rick zijn ervaring met e-commerce en online marketing heeft hem doen besluiten om zijn eigen onderneming te richten op gebied van ICT dienstverlening. Concreet; het ontwikkelen van websites en webshops, te beginnen voor startende ondernemers en het MKB. Rick onderscheidde zich door zijn persoonlijke aanpak, transparant te zijn en bovenal een goed kwalitatief en gebruiksvriendelijk websysteem te leveren.

 

Hiermee heeft Rick in een kort tijdsbestek een stevig fundament gelegd voor zijn bedrijf, met een breed scala aan contacten, lange termijn relaties en een business met op meerdere fronten veel potentie voor de toekomst. De drive en ambitie om door te groeien was dermate groot, dat een fusie met een vergelijkbare ICT organisatie (van zijn huidige compagnon Rutger van de Griendt) voor beide partijen een perfecte uitkomst was. Een treffende combinatie, zo is gebleken. Rick is founder en mede eigenaar van Convident. Rick is directeur algemene zaken, waarmee zijn rol direct beschreven is: Het wel en wee van de organisatie. Van aanjager, new business, commerciële zaken, operationele activiteiten tot en met de strategie van de onderneming.

 

Johan Cruijff – ‘Ik heb geen geheim van succes. Gewoon je best doen, iets leuk vinden en goede mensen om je heen verzamelen. Want alleen kan je niks en met zijn allen kun je alles’

Wil je teruggebeld worden?

Projecten waar we trots op zijn.

Box Lease

Box Lease
Website

Defibrion

© 2014 - 2019 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden