Rick Dreise van Convident bij OMR – Online Marketing Rockstars 2023

Op 9 en 10 mei 2023 vindt de Online Marketing Rockstars (OMR) beurs plaats, hét evenement waar marketeers en andere professionals uit de online wereld samenkomen om kennis te delen en te netwerken. De beurs wordt gehouden in het Duitse Hamburg en trekt jaarlijks duizenden bezoekers van over de hele wereld. Uiteraard is onze co-founder Rick Dreise ook van de partij!

Eén van de belangrijkste doelstellingen van de beurs is het bevorderen van kennisdeling op het gebied van online marketing. Daarnaast biedt OMR23 volop mogelijkheden om te netwerken met andere professionals en bedrijven. Dit jaar zullen onder andere Google, Meta, Tiktok, Vodafone, Audi, Amazon, Dell en Sony aanwezig zijn. De beurs trekt jaarlijks zo’n 70.000 bezoekers en is daarmee een belangrijk evenement voor de online marketing industrie. Samen met Gerard Duursma van samenwerkingspartner Humaniz reisde Rick af naar de noordelijke Duitse havenstad, waar alle marketing professionals uit de hele wereld samenkomen.

 

Visie en kennis van bekende sprekers

De presentaties en workshops van OMR23 zullen voornamelijk gericht zijn op trends en ontwikkelingen in de online marketing wereld. Hierbij delen bekende sprekers hun inspirerende verhalen, visie en kennis op het gebied van online marketing. Onder de sprekers zijn bekende namen zoals Serena Williams, Ronnie Fieg en Pamela Reif. Zo zal Serena gaan spreken over haar modemerk S BY SERENA, waarmee ze verscheidene partnerships heeft met o.a. Nike, Cash App en Gucci.

 

Twee dagen vol inspiratie

Het OMR Festival biedt inspirerende en unieke content over de meest relevante digitale marketing trends en onderwerpen. Twee dagen vol keynotes, masterclasses, panels, talks, live concerten en meer. Om de overvloed aan informatie en kennis te delen heeft het evenement meerdere podia: de Conference Stage, Red Stage, Blue Stage en Yellow Stage. Ieder podium heeft een eigen hoofdonderwerp, zo zal de Red Stage dieper ingaan op de toekomst van marketing en technologie, waar de Yellow Stage de focus legt op e-Commerce en platforms.

Een greep uit de onderwerpen van OMR23 zijn:

  • ADTECH
  • AI & innovation
  • B2B
  • Cybersecurity
  • e-Commerce
  • Performance
  • Search
  • Software

 

Innovatie en verbetering

Convident is continu op zoek naar nieuwe innovaties en ontwikkelingen die onze dienstverlening beter maken. Een evenement als Online Marketing Rockstars 23 is hier onderdeel van. Het bespreken van ideeën, uitwisselen van ervaringen en het vinden van nieuwe samenwerkingspartners helpt Convident haarzelf te verbeteren.

Benieuwd hoe een samenwerking met Convident jouw onderneming kan helpen groeien? Neem contact op.