We are QAS

Van idee tot uitvoering

Quality Architectural Systems (QAS) maakt op maat gemaakte systemen om de ideeën van de architect te realiseren. Van een enkelwandig paneel tot complexe stalen structuren. Zo leveren ze onder andere terracotta gevelbekleding en zon controlesystemen, glasvocht geëmailleerd staal in verschillende kleuren en louvre systemen. Convident heeft het online platform van QAS vormgegeven en gebouwd. Een relatie die jaren terug gaat!

 

Bezoek deze website / applicatie

WordPress bedrijfspresentatie

De huisstijl en webdesigns zijn door Convident volledig omgezet naar een uitgebreide WordPress website. Door het kleurgebruik van de huisstijl krijgt de website een luxe uitstraling en vormt de basis voor een ware online beleving van de bedrijfspresentatie! Door mooie en grote impressies te gebruiken, laat QAS overduidelijk zien dat ze staan voor kwaliteit en de vele op maat gemaakte oplossingen. We zijn trots op deze jarenlange samenwerking, met in het bijzonder Ronald Been van QAS. Een platform dat voor zich spreekt.

Ook een type platform als QAS? Ga met ons in gesprek.

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

UMCG – Centrum voor Tandheelkunde

UMCG – Centrum voor Tandheelkunde
Applicatie

Hoormann

© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden