Vrienden van Martini Ziekenhuis

Minder zorgen voor patiënten in het ziekhuis

Een betere en gezondere samenleving ontstaat niet vanzelf. Daarom streeft Convident samen met onze medewerkers ernaar om de wereld een stukje beter te maken. Hoe? Door met menselijke en financiële middelen organisaties te ondersteunen die een sociaal en maatschappelijk doel nastreven. Meer weten over de Convident foundation, kijk verder op onze website.

Elk jaar selecteert de Convident Foundation projecten met een goed doel die aangedragen worden door onze mensen. Dit jaar hebben we gekozen voor Vrienden van Martini Ziekenhuis. De Vrienden van Martini hebben als doel door middel van donaties extra voorzieningen te realiseren die helpen om nabijheid, troost, ruimte of vrolijkheid te ervaren. Dit kan niet uit het reguliere zorgbudget gefinancierd worden. De extra voorzieningen zullen sfeervolle familiekamers zijn, kunst, een stiltecentrum en Virtual Reality-brillen. Daarnaast dragen ze bij aan een goede toerusting van de vrijwilligers in het ziekenhuis en aan medisch wetenschappelijk onderzoek.  Convident helpt Vrienden van Martini met hun website uitstraling en online campagnes en wil daarnaast samen met onze relaties een bijdrage doen. Daarom doen we een beroep op jouw steun! 

Steun VMZ  Zichtbaar doneren

Zichtbaar doneren kan via ons IBAN rekeningnummer NL74INGB0006743777 op de contactpagina, t.n.v. Vrienden van Martini Ziekenhuis. Wij zorgen ervoor dat jou donatie tezamen met alle andere donaties wordt overgedragen naar Vrienden van Martini en dat je bedrijfsnaam gepresenteerd wordt tijdens de uitreiking van het bedrag!

“De Vrienden van Martini Ziekenhuis zijn er voor mensen om nabijheid, troost, ruimte of vrolijkheid te ervaren”

Martini ziekenhuis

Wat doet Convident?

  • We ondersteunen met website vraagstukken
  • We vragen ons netwerk en relaties om samen met ons een financiële bijdrage te leveren en te doneren.
  • Wij helpen doormiddel van vrijwillige maandelijkse online marketing uren (SEO) om hun lokale en landelijke vindbaarheid te vergroten
  • We hebben op gebied van Google Ads het Google Ads Grants voor de Vrienden aangevraagd en ingezet

Met Google Ads Grants komt je boodschap terecht bij mensen die zoeken naar non-profitorganisaties. Non-profitorganisaties zijn van groot belang voor onze samenleving waar mensen die in nood zijn bij worden gestaan, met bijvoorbeeld voedselbanken of internationale noodhulporganisaties. Via Google Ads Grants is er bij Google €10.000 per maand vrijgemaakt voor zoekadvertenties. Sinds 2003 is er al meer dan $10 miljard aan gratis advertenties geschonken aan 115.000 non-profitorganisaties in 51 landen.

Jouw bijdrage?

We kunnen het niet alleen! Wij roepen op aan bedrijven en ondernemers om samen met ons het verschil te maken en te doneren. Dit kan zichtbaar en anoniem. Iedere bijdrage is ontzettend waardevol! Wil je een donatie doen voor Vrienden van Martini? Doneer dan via Convident IBAN rekeningnummer NL74INGB0006743777 t.n.v. Vrienden van Martini of doneer rechtstreeks aan de Stichting.

Rechtstreeks doneren

“Doneer zichtbaar via Convident
of anoniem bij Vrienden van Martini Ziekenhuis”

Laura de Vries – Coördinator sponsor- en fondsenwerving

“Het raakt me als ik samen met partijen zoals Convident iets voor anderen kan betekenen. Door mensen en bedrijven aan Vrienden van het Martini Ziekenhuis te binden en ze te betrekken bij de projecten die we in het ziekenhuis realiseren, kunnen we deze waardevolle donateurs en ambassadeurs laten zien en ervaren wat voor impact zij hebben op het verblijf van patiënten in het Martini Ziekenhuis!

Doe mee, samen voor Vrienden van Martini!

Neem contact op

Bekijk maatschappelijke projecten.

Topsporter Jop van der Laan

Topsporter Jop van der Laan
Maatschappelijk

Ronald McDonald Huis

Ronald McDonald Huis
Maatschappelijk

ZINN Zorg – De Stichting Vrienden van ZINN ouderenzorg

ZINN Zorg – De Stichting Vrienden van ZINN ouderenzorg
Maatschappelijk