Verwijsgids

Hét platform voor zorg
vraag en- aanbod

Verwijsgids, het platform van Christa Huisman, is een platform voor de zorg. Vraag en aanbod komen bij elkaar. Verwijsgids is een project voor zorgaanbieders om onderling gepaste zorg te zoeken voor cliënten en zo nodig cliënten uit te wisselen om zo de beste zorg te bieden. De zorgaanbieder kan door middel van filterfuncties filteren uit een groot aanbod van zorgverleners en via het platform contact zoeken. Verwijsgids is gekoppeld met het AGB register om zorgverleners te kunnen verifiëren. Het AGB register is een register waarin Nederlandse zorgverleners staan opgenomen. Eenvoud is de kracht, less is more. Convident heeft het volledige Verwijsgids platform ontworpen (wireframes en designs) en ontwikkelt met de techniek Laravel.

Bekijk de website / webshop

“Prachtig podium voor zorgaanbieders om gepaste zorg te zoeken voor cliënten”

Foto

Verwijsgids is gekoppeld met het AGB register

Met dit custom zorg platform kun je in één oogopslag inzicht krijgen in de zorg vraag en aanbod met relevante informatie. De zorgaanbieder kan door middel van filterfuncties filteren uit een groot aanbod van zorgverleners en via het platform contact zoeken. Door middel van een jaarlijkse betaling kunnen zorgaanbieders gebruik maken van het platform en contact leggen met elkaar.

Voor niet betalende zorgverleners is het aanbod wel zichtbaar maar kan er geen gebruik worden gemaakt van de communicatie tools. Verwijsgids is gekoppeld met het AGB register om zorgverleners te kunnen verifiëren.Het AGB register is een register waarin Nederlandse zorgverleners staan opgenomen. Gebruikersgemak staat voorop. Dat is de filosofie die Convident heeft meegenomen in de wireframes, designs en de technische ontwikkeling van het platform.

Beide partijen zijn trots op de realisatie van het platform en kijken uit naar verdere toekomstige samenwerkingen!

Ook een applicatie als Verwijsgids?

Ga met ons in gesprek!

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

FEKO

FEKO
Webapplicatie Webshop

1000 banenplan

1000 banenplan
Webapplicatie Website

Haaer verlofregistratie

Haaer verlofregistratie
Webapplicatie Website