Van der Werff Logistics

Eenvoudig in gebruik, sterk in resultaat!

Convident heeft een nieuwe Werken Bij Van der Werff Logistics gerealiseerd. Eenvoud is de kracht, less is more. We hebben de vacature website ontworpen (wireframes en designs) en ontwikkelt binnen WordPress CMS. De samenwerking is door heldere afspraken en strakke communicatielijnen in een korte tijd een groot succes geworden. De mensen van Van Der Werff zijn betrokken en staan klaar voor de mensen in de transport. Dat heeft Convident meegenomen in de vertaalslag naar de website. Dat merk je direct zodra je je hebt aangemeld. Snel en simpel vacatures bekijken in een competatieve markt, de keuze om in één klik te solliciteren en een platform dat aansluit bij hun organisatieprocessen. Onze developers hebben rekening gehouden met alles wat ze nodig hebben om het sollicteren vlekkeloos te laten verlopen. En dat blijkt meteen uit de eerste resultaten!

Bekijk de website / webshop

“Convident heeft meegedacht en vakwerk geleverd”

Rick Dreise in gesprek

Een begrip sinds 1916

Hoe breed, lang of zwaar de zending ook is, bij Van der Werff Logistics doen we het gewoon! Van der Werff Logistics is sinds 1916 een begrip.Hun specialisme ligt in het vervoer van zendingen met afwijkende maten. Ze zijn hoofdzakelijk actief in de bouw, industrie en landbouwsector en je ziet hun wagens vooral voorbij komen binnen de Benelux en Duitsland.

De hoofdvestiging zit in Heerenveen en onze tweede vestiging vind je in het Brabantse Elshout. In Heerenveen hebben ze een eigen moderne werkplaats, wasstraat en tankstation. Er is daarnaast een kantoor gerealiseerd speciaal voor onze afdeling ICT. Het vinden van goede vakmensen staat onder druk en daarom hebben ze Convident ingeschakeld voor een eigen Werken Bij Van der Werff Logistics website.

Eenvoudig in gebruik en in één oogopslag de voortgang van de vacatures op je scherm. Gebruikersgemak staat voorop. Dat is de filosofie die Convident heeft meegenomen in de wireframes, designs en de technische ontwikkeling van de website.

Beide partijen zijn trots op de realisatie van de website en kijken met veel vertrouwen uit naar de toekomstige samenwerking!

Ook een Werken Bij website als Van der Werff Logistics? Ga met ons in gesprek!

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn

Haaer verlofregistratie

Haaer verlofregistratie
Webapplicatie Website

1000 banenplan

1000 banenplan
Webapplicatie Website

Verwijsgids

Verwijsgids
Webapplicatie