V.V. Roden

Bloeiende vereniging

VV Roden is de voetbalvereniging van Roden. De club telt circa 800 leden en heeft een eigen sportpark. De vereniging bestaat al meer dan 85 jaar en is nog altijd een bloeiende vereniging waar betrokkenheid en vriendschap hoog in het vaandel staan. Convident mede-eigenaar Rick Dreise heeft jarenlang bij de club gespeeld. “Het is erg mooi om op deze manier weer iets voor de club te kunnen betekenen. Je merkt dat de website, ontwikkeld door Convident, op verschillende manieren gelijk van waarde is”, aldus Rick.

 

Bezoek deze website / applicatie

Spelers en publiek

Voor VV Roden hebben we een hele functionele, responsive, maar ook informatieve website neergezet. Zo zie je meteen op de homepagina het programma, nieuws en sponsoren. Een mix van doelgroepen. Door middel van korte communicatielijnen met o.a. Wietse Rozema van VV Roden, hebben we dit samen tot stand gebracht. Een must voor de nieuwe website was dat er meer plek werd gecreëerd waar de sponsors worden uitgelicht. Ook de personalisatie van de teams is belangrijk. Zo heeft elk team een eigen pagina waar uitslagen, spelers en foto’s geplaatst kunnen worden.

Ook een type platform als V.V. Roden? Ga met ons in gesprek.

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Erfgoedpartners

Erfgoedpartners
Website

Skybox Boeren-Box FC Groningen

Skybox Boeren-Box FC Groningen
Website
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden