UMCG – Centrum voor Tandheelkunde

Een webapplicatie die ontzorgt

Het Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM) is onderdeel van het UMCG. Het CTM verzorgt de opleidingen tot tandarts (Rijksuniversiteit Groningen) en mondhygiënist (Hanzehogeschool). Convident heeft de opdracht gekregen om een systeem te bouwen waarin studenten online hun ruimte en plek kunnen reserveren. Daarvoor hebben we een custom systeem ontwikkeld, waardoor het beheer van DOT (oefen)plekken en beschikbaarheid optimaal functioneert. Voorheen werd dit allemaal handmatig bij gehouden: reeds gedateerd en heeft binnen de huidige ICT oplossingen geen bestaansrecht. ​

Bekijk de website / webshop

“Maatwerk techniek dat echt voor ons werkt”

 

UMCG tandheelkunde

Online reserveren front-desk

Bij de CTM afdeling wordt de basiszorg geleverd door coassistenten tandheelkunde en mondzorgkunde, onder toeziend oog van ervaren tandartsen en mondhygiënisten. Ze kwamen concreet bij Convident met de vraag om een plek te creëren waarin studenten online de mogelijkheid krijgen om een ruimte te kunnen reserveren. En dat gecombineerd met het makkelijk kunnen beheren van de oefenplekken en beschikbaarheid. Een digitale maatwerk oplossing, voorafgegaan door wireframe schetsen van het prototype en grafische designs, is in de kern wat Convident voor het UMCG (CTM) heeft gerealiseerd. Het systeem is gebouwd met de open source techniek Laravel. Studenten kunnen waar en wanneer inloggen met een toegestuurde code op een kiosk PC, die bij de front-desk van de CTM afdeling staat. 

Naast deze prachtige opdracht, bestaat de relatie van Convident en het UMCG al meerdere jaren. Hierin zijn reeds meerdere website projecten succesvol met elkaar gerealiseerd. Beide partijen zijn trots op de samenwerking en in het bijzonder de ontwikkelde webapplicatie.

Ook een webapplicatie als het UMCG?

Ga met ons in gesprek!

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

1000 banenplan

1000 banenplan
Webapplicatie Website

Haaer verlofregistratie

Haaer verlofregistratie
Webapplicatie Website

Verwijsgids

Verwijsgids
Webapplicatie