The Gambia – Tours en Safari

Stimuleren van lokaal ondernemerschap

Convident heeft voor Tours en Safari in The Gambia een website ontwikkelt met als peiler om het toerisme en de lokale economie in Gambia te stimuleren. Kawsu Samateh is een locale gids die veel over het gebied en het terrein weet. Hij deelt zijn kennis, draagt zijn steentje bij aan het versterken van de economie in het kleine afrikaanse land en helpt lokale ondernemers door kennisoverdracht. Hij is altijd heel enthousiast in zijn werk en je kunt zien dat hij echt geniet van zijn prachtige Gambia. Vol toekomstplannen en ambities!

Bekijk de website / webshop

“I’m proud of the good work Convident did for me and local entrepreneurs in The Gambia”

Gambia tours

Groei in aantal bezoekers

Naast een digitale partner voor Tours en Safari – The Gambia denken de mensen van Convident ook regelmatig met Kawsu mee over de aanpak van zijn bedrijf en het stimuleren van ondernemerschap in Gambia. Convident co-founder Rick Dreise is jaren geleden ook daadwerkelijk op bezoek geweest bij het bedrijf, om ter plaatse een steentje bij te dragen. De website levert Kawsu direct meerwaarde op gebied van bezoekers en klanten vanuit Nederland en Duitsland.

Van design, webbouw tot en met het beheer en onderhoud. Convident is bij alle stappen betrokken en stuurt ook regelmatig samen met Tours en Safari – The Gambia bij. “We zijn trots om een bijdrage te leveren, prachtig om onze kennis en expertise hiervoor in te zetten. Wij dragen als digital agency met onze eigen mensen, maar ook met veel internationaal georienteerde mensen uit onze omgeving bij de toekomst van deze ondernemers”, aldus Rick Dreise van Convident.

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Stichting Semmy

Stichting Semmy
Maatschappelijk

Stichting EggRun

Stichting EggRun
Maatschappelijk

Stichting Carry On – Bullfrox

Stichting Carry On – Bullfrox
Maatschappelijk