ZINN Zorg – De Stichting Vrienden van ZINN ouderenzorg

Lichtpuntjes creëren

Ouderen een bijzondere dag bezorgen. Dat is wat de Stichting Vrienden van ZINN mogelijk maakt en Convident is er trots op dat ook wij een steentje mogen bijdragen. Bewoners en cliënten van de locaties van ZINN krijgen goede basiszorg in een prettige woonomgeving. Tóch is er, zoals bij iedereen, behoefte aan speciale lichtpuntjes in het dagelijks bestaan. Deze extraatjes maken van een gewone dag een bijzondere dag. De mensen van Convident hebben de website ontworpen, technisch ontwikkelt en ondersteunen De Stichting Vrienden van ZINN met online vindbaarheid. Hierdoor kunnen we met elkaar nog meer kenbaarheid geven aan dit prachtige initiatief. Daarnaast ondersteunen we ZINN Ouderenzorg bij haar activiteiten voor ouderen die het welzijn bevorderen en helpen wij mee de wereld van de bewoners en cliënten extra glans te geven. 

Bekijk de website / webshop

Hennie van Beek: “De Vrienden heeft al veel ideeën kunnen verwezenlijken door de steun van team Convident.”

Financieringen van (kleine) projecten

Binnen de zorg zijn extraatjes meestal moeilijk te bekostigen. Juist daarvoor is de Stichting Vrienden van ZINN. De stichting werft fondsen en financiert (kleinschalige) projecten in en rond de locaties van ZINN. Zo kunnen ze de aankoop van de extraatjes bekostigen en activiteiten mogelijk maken die het welzijn van de bewoners en cliënten van ZINN bevorderen.

De Vrienden heeft onder andere samen met team Convident al veel ideeën kunnen verwezenlijken. Zoals de aanleg van een speciale tuin voor mensen met dementie, de aanschaf en inrichting van de ZINN touringcar, jeu-de-boules banen, een tovertafel, een digitale bus, optredens van de CliniClowns, beweegtoestellen en biljarttafels. Ook theater- en muziekvoorstellingen mogen in dit rijtje niet ontbreken.

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Stichting het Gehandicapte Kind – Samen naar School

Stichting het Gehandicapte Kind – Samen naar School
Maatschappelijk

De Stichting Vrienden van het Herseninstituut – Hersenvriend

De Stichting Vrienden van het Herseninstituut – Hersenvriend
Maatschappelijk

Stichting EggRun

Stichting EggRun
Maatschappelijk