Stichting Semmy

Samen € 400.000 ophalen voor onderzoek naar hersenstamkanker 

Een betere en gezondere samenleving ontstaat niet vanzelf. Daarom streeft Convident samen met onze medewerkers ernaar om de wereld een stukje beter te maken. Hoe? Door met menselijke en financiële middelen organisaties te ondersteunen die een sociaal en maatschappelijk doel nastreven. Meer weten over de Convident foundation, kijk verder op onze website.

Elk jaar selecteert de Convident foundation projecten met een goed doel die aangedragen worden door onze mensen. Dit jaar hebben we gekozen voor Stichting Semmy. De Stichting Semmy heeft als doel om de levensverwachting en uiteindelijk de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker te vergroten. Het doel van de stichting is om € 400.000 op te halen voor onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen. Door de coronacrisis staat de teller op dit moment op 23%. Convident wil samen met onze klanten, partners en relaties een bijdrage doen en daarom doen we een beroep op jouw steun! 

Anoniem doneren  Zichtbaar doneren *

Zichtbaar doneren kan via ons IBAN rekeningnummer NL74INGB0006743777 op de contactpagina, t.n.v. Stichting Semmy. Wij zorgen ervoor dat jou donatie tezamen met alle andere donaties wordt overgedragen naar Stichting Semmy en dat je bedrijfsnaam gepresenteerd wordt tijdens de uitreiking van het bedrag!

“Voorzitter en initiatiefnemer John Emmerik: Fantastisch dat Convident onze stichting ondersteunt met donaties en digitale kennis”

Stichting Semmy

Wat doet Convident?

  • Een deel van de winst van Convident 2020 doneren wij begin 2021 aan de Stichting Semmy.
  • Convident stelt zich in 2021 vrijwillig beschikbaar als digitaal partner van Stichting Semmy.

Jouw bijdrage?

Maar we kunnen het niet alleen! Wij roepen op aan bedrijven en ondernemers om samen met ons het verschil te maken en te doneren. Dit kan zichtbaar en anoniem. Iedere bijdrage is ontzettend waardevol! Wil je een donatie doen voor Stichting Semmy? Doneer dan via Convident IBAN rekeningnummer NL74INGB0006743777 t.n.v. Stichting Semmy of doneer rechtstreeks aan de Stichting.

Rechtstreeks doneren

“Doneer zichtbaar via Convident
of anoniem bij Stichting Semmy”

Waar staan we?

Ambassadeur Prof. Dr. G.J. Kaspers
De ambassadeur van Stichting Semmy, Prof. Dr. Kaspers (hoofd kinderoncologie en -hematologie van Prinses Máxima Centrum):

“Onderzoek naar tumoren van de hersenstam is dringend noodzakelijk en de enige kans om de huidige zeer slechte kansen op genezing van kinderen met deze vorm van kinderkanker te verbeteren”.

Doe mee, samen voor Stichting Semmy!

Neem contact op

Bekijk maatschappelijke projecten.

Topsporter Jop van der Laan

Topsporter Jop van der Laan
Maatschappelijk

Ronald McDonald Huis

Ronald McDonald Huis
Maatschappelijk

ZINN Zorg – De Stichting Vrienden van ZINN ouderenzorg

ZINN Zorg – De Stichting Vrienden van ZINN ouderenzorg
Maatschappelijk