Stichting Carry On – Bullfrox

Carry On helpt ondernemers met de bullfrox in Afrika op weg

Zonder transport staat alles stil. In Afrika is dit realiteit. Veel ondernemende mensen komen niet vooruit door een gebrek aan transportmogelijkheden. Hierdoor stagneert de economische ontwikkeling en blijft armoede bestaan. Voor het transportprobleem in Afrika bedachten drie inventieve Nederlanders een eenvoudige oplossing: een bak die aan een bestaande motorfiets kan worden gekoppeld. Convident heeft voor Bullfrox, wat momenteel actief is in Oeganda, meegeholpen met hun website presentatie, hosting, onderhoud en vindbaarheid.

De Bullfrox is een bak die aan de voorkant van een motorfiets wordt gekoppeld, waardoor er een bakmotor met drie wielen ontstaat. De transportmogelijkheden van een motorfiets worden enorm vergroot en vervoer wordt een stuk veiliger.

Bekijk de website / webshop

“Stichting Carry On verbindt ondernemers en particulieren in westerse landen met een ondernemer in Oeganda”

bullfrox

Meer over Stichting Carry On

Stichting Carry On verbindt ondernemers en particulieren in westerse landen met een ondernemer in Oeganda. Zo krijgt armoedebestrijding een structurele plek in een leven hier en komt er structurele hulp in een leven daar.

Stichting Carry On werkt samen met lokale partners in Oeganda. De ondernemer die de Bullfrox ontvangt, lost deze af door middel van een microkrediet. Met het geld dat daardoor ter beschikking komt, wordt weer een andere ondernemende persoon op weg geholpen met een Bullfrox. Een donatie breidt zich zo uit en verandert dus de levens van meerdere mensen.

Via de website, ondersteunt door de mensen van Convident, maak je kennis met ondernemende mensen in Afrika. Zij worden dagelijks geconfronteerd met transportproblemen. Voor hen zou een Bullfrox een uitkomst zijn. Jouw bedrijf kan het aankoopbedrag van een Bullfrox of een deel ervan, doneren. Voor meer informatie, neem contact op met Convident.

Stichting Carry On is door de overheid erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat bedrijven en particulieren belastingvrij kunnen schenken. 

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Stichting Semmy

Stichting Semmy
Maatschappelijk

Stichting Welmobiel

Stichting Welmobiel
Duurzaamheid

Stichting UAF

Stichting UAF
Maatschappelijk