Stichting Assen voor Assen

Krachtig MVO podium

Assen voor Assen is een stichting die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de regio Assen wil bevorderen. Ze helpen ondernemers MVO concreet toe te passen. De missie van Assen voor Assen is: het stimuleren van maatschappelijk verantwoord ondernemen in en rond Assen. Deze missie proberen wij te bereiken door ondernemers, bedrijven en organisaties met elkaar te verbinden in het MVO-Platform. Convident heeft de organisatie in kaart gebracht en online een gezicht gegeven.

Bezoek deze website / applicatie

“Meerwaarde dat Convident zelf

ook MVO denkt”

Gestructureerd proces

Assen voor Assen is een heavy content website ontworpen en gebouwd. Kortom, er is veel content op de website te vinden. Daarom hebben we gekozen voor een flatdesign met blokken (als verdeelsleutel) op de homepagina. De website bevat veel informatie en er zijn veel pdf bestanden te vinden. De doelstelling is informatie bundelen en dit gestructureerd voor alle doelgroepen te presenteren. Door een gestructureerd proces samen Assen voor Assen neer te zetten, zijn we samen tot dit gewenste resultaat gekomen. Een gestructureerd proces waarin beide partijen een zeer betrokken rol hebben.

Bij de website van Assen voor Assen is gekozen voor een full width design (volledige breedte van het scherm). Het full width design is modern en een veelgebruikte opzet van de laatste webdesigns. Het geeft een website in veel gevallen meer body en uitstraling, zoals ook bij Assen voor Assen het geval is.

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Neem contact op

Bekijk maatschappelijke projecten.

FC Groningen

FC Groningen
Maatschappelijk

Jop van der Laan

Jop van der Laan
Maatschappelijk
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden