Stichting Assen voor Assen

MVO platform

Assen voor Assen is een stichting die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de regio Assen wil bevorderen. Ze helpen ondernemers MVO concreet toe te passen. De missie van AssenvoorAssen is: het stimuleren van maatschappelijk verantwoord ondernemen in en rond Assen. Deze missie proberen wij te bereiken door ondernemers, bedrijven en organisaties met elkaar te verbinden in het MVO-Platform. Convident heeft de organisatie in kaart gebracht en online een gezicht gegeven.

Bezoek deze website / applicatie

Heavy content website

Assen voor Assen is een heavy content website, dit houdt in dat er veel content op de website te vinden is. Daarom hebben we gekozen voor een flatdesign met blokken (als verdeelsleutel) op de homepagina. De website bevat veel informatie en er zijn veel pdf bestanden te vinden. De doelstelling is informatie bundelen en dit gestructureerd voor alle doelgroepen te presenteren. Door een gestructureerd proces samen met Noor en Fred van Assen voor Assen neer te zetten, zijn we samen tot dit resultaat gekomen.

Ook een type platform als Assen voor Assen? Ga met ons in gesprek.

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

UMCG – Centrum voor Tandheelkunde

UMCG – Centrum voor Tandheelkunde
Applicatie

Haaer verlofregistratie

Haaer verlofregistratie
Applicatie
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden