Serviceflat Groenestein

Serviceflat van allure

Aan de rand van het park Groenestein staat de Serviceflat Groenestein, een serviceflat voor mensen van 55 jaar en ouder die goed in staat zijn voor zichzelf te zorgen. Bewoners kunnen zelf bepalen wat er in hun eigen woning gebeurt en regelen gemeenschappelijk onderhoud en beheer.

Een plek waar volop ruimte moet zijn voor sociale contacten en gezamenlijke activiteiten, maar het moet ook een mogelijkheid bieden om alle hulp te ontvangen die de kwaliteit van het leven verhoogt.

Bezoek deze website / applicatie

Doelgericht en bereikbaar

Overzichtelijk, informerend en rustig dat zijn enkele kernwoorden die vooraf zijn vastgesteld bij de ontwikkeling van de website. De rust en het ongecompliceerde gebruiksgemak kun je overal op de website terugvinden. Er wordt een duidelijk overzicht gecreëerd van de appartementen die gehuurd of gekocht kunnen worden, met daarbij alle bijkomende informatie. Er is gekozen om gebruik te maken van een rustgevend kleurpalet en volledig gericht op de wat ‘oudere’ doelgroep. Door middel van korte communicatielijnen met initiatiefnemer Wim Brouwer, hebben we de samenwerking resultaatgericht ingezet. Beide partijen zijn erg content met de samenwerking.

Ook een type platform als Serviceflat Groenestein? Ga met ons in gesprek.

Neem contact op

Visueel en informatief

Het vele gebruik van afbeeldingen geeft de bezoeker een goede indruk van Groenestein en creëert op deze manier een duidelijke impressie. De duidelijke informatieve pagina’s geven een goed beeld van de mogelijkheden in de serviceflat.

Projecten waar we trots op zijn.

Serviceflat Groenestein

Serviceflat Groenestein
Website

Stichting Assen voor Assen

Stichting Assen voor Assen
Website
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden