Schuldhulp.tv

Communicatie hulpmiddel

Schulden problematiek is iets waar je hopelijk nooit mee te maken krijgt. Maar toch is het meer in het nieuws dan ooit tevoren. Het is een maatschappelijk probleem. Er zijn vele organisaties in actief, voornamelijk vanuit de overheid. Convident is in samenwerking met een reclamebureau uitgedaagd om hier voor Schuldhulp.tv invulling aan te geven. Van wireframes, website realisatie tot en met de online marketing. Daarvoor hebben we een custom template ontwikkelt in WordPress CMS. ​Een samenwerking waar beide partijen graag op door bouwen!

 

Bekijk de website / webshop

“Combinatie van expertises hebben ons

online op de kaart gezet”

 

schuldhulp.tv website

Toegankelijk adaptive design

Convident heeft de nieuwe website volledig geoptimaliseerd, van responsive en adaptive wireframes tot en met zoekmachine optimalisatie. Een informatieve website met veel video ondersteuning. Het platform richt zich direct op mensen met schulden. Op een toegankelijke manier met duidelijk taalgebruik en ondersteund met video worden herkenbare situaties weergegeven. Bijvoorbeeld: ‘Even geen geld om de huur te betalen. Wat moet ik doen?’ ‘Even geen geld om de boodschappen te betalen. Wat moet ik doen?’ Met deze vragen willen we het taboe doorbreken en de drempel verlagen om hulp te zoeken. Het kan ten slotte iedereen overkomen.

Vooral doelgerichte acties om het ideale online gebruiksgemak te creëren. Zo hebben we de CTA’s (call to actions) opvallend en duidelijk gemaakt. Deze staan centraal en zorgen ervoor dat de bezoeker niet lang hoeft te zoeken of afhaakt. Door korte communicatielijnen, hebben we een passende site voor Schuldhulp.tv kunnen realiseren. En we blijven uiteraard doorontwikkelen en de online marketing campagnes promoten!

Ook een website als Schuldhulp.tv?

Ga met ons in gesprek.

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

UMCG – Centrum voor Tandheelkunde

UMCG – Centrum voor Tandheelkunde
Webapplicatie

Kansrijk Beroep – gemeente Groningen

Kansrijk Beroep – gemeente Groningen
Webapplicatie Website

Pean Zeilschool en Pean Buiten

Pean Zeilschool en Pean Buiten
Online marketing Website