Ronald McDonald Huis

Alle steun is welkom

In het Ronald McDonald Huis Groningen logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Beatrix Kinderziekenhuis van het UMCG. Het Huis krijgt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers. Iedere bijdrage is daarom zeer welkom. Convident draagt graag een maatschappelijke steentje bij door de website van de Business Breakfast Club Groningen voor haar rekening te nemen. De BBC is een netwerkclub, ten goede van het Ronald McDonald Huis. Convident is trots en koestert deze waardevolle samenwerking.

Bekijk de website / webshop

“Wij willen Convident ontzettend bedanken voor het bouwen van onze website”

Rick Dreise in gesprek bij Business breakfast club

Business Breakfast Club

De Business Breakfast Club is een initiatief van het Ronald McDonald Kinderfonds. Er worden tienmaal per jaar ontbijtbijeenkomsten georganiseerd. Het leuke van deze evenementen is dat sponsoren op hun eigen terrein dit ontbijt organiseren. Deze ontbijtbijeenkomsten organiseren is dan ook zeker in trek. Het belangrijkste doel van dit ontbijt is natuurlijk de ondersteuning van het Ronald McDonald Huis te Groningen. Intussen is dit fonds voor de sponsoren een mooi moment om onder het genot van een ontbijt met elkaar te netwerken.

Convident steunt het Ronald McDonald Huis Groningen door een passende website voor de Business Breakfast Club Groningen gebouwd te hebben. Ook nemen we alle doorontwikkelingen, webhosting en support op ons. Door een effectieve aanpak, biedt de Business Breakfast Club website nu veel meer mogelijkheden voor alle bezoekers en deelnemers. De unieke meerwaarde zit hem in ‘het nieuwe podium’ dat bestaande leden hebben gekregen. En we herhalen graag nog even: Het Huis Groningen kan alle donaties, op welke wijze je die ook kunt geven, erg goed gebruiken!

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Neem contact op

Bekijk maatschappelijke projecten.

Stichting EggRun

Stichting EggRun
Maatschappelijk

Topsporter Jop van der Laan

Topsporter Jop van der Laan
Maatschappelijk

Stichting Semmy

Stichting Semmy
Maatschappelijk