RevaMed

Jou in beweging brengen.

RevaMed is een importeur in hoogwaardige hulpmiddelen. Met deze hulpmiddelen brengen ze cliënten in beweging, zodat ze de dingen kunnen doen die ze willen doen. Maar wat als een standaard hulpmiddel niet voldoende blijkt te zijn? RevaMed vormt de partner bij maatwerk, zoals Convident dat op gebied van digitalisering is. Dat maakt deze samenwerking ontzettend krachtig!

Digitale ontwikkelingen gaan razendsnel. Waar een bepaalde technologie vandaag helemaal geaccepteerd is, kan het morgen weer achterhaald zijn. RevaMed beseft dit en kwam met de vraag bij Convident om de nieuwe website te ontwerpen en ontwikkelen. Hoe doen we dat? Simpel. Convident heeft een restyle van de uitingen online toepast.

Bekijk de website / webshop

“Wij houden van duidelijkheid naar cliënten, Convident heeft voor duidelijk digitaal product gezorgd”

Revamed

Advies en technische ondersteuning

RevaMed biedt exclusieve hulpmiddelen van internationaal bekende merken. Daarbij zijn ze niet gelieerd aan specifieke dealers of aan één producent. Door hun kennis en ondersteuning toe te voegen, komen ze tot de beste oplossing. En zoals altijd zorgen ze voor een optimale inzet. Vanuit hun nieuwe visie naar toekomst heeft Convident meegedacht en een adviserende rol gekregen in het inrichten van de organisatieprocessen. Een belangrijk onderdeel daarin is de website.

Convident heeft de vertaling van de huisstijl naar de nieuwe ontwerpen gemaakt. We hebben wireframes en webdesigns vanuit Figma omgezet naar een werkend prototype in WordPress CMS. Alle uitingen maken de totale online presentatie één samenhangend geheel richting de doelgroepen van RevaMed. Een overzichtelijke website, zeker gezien het aanbod naar alle vervschillende doelgroepen. Namens RevaMed zijn de communicatie medewerkers en overige betrokkenen lovend over de samenwerking. Beide partijen zijn trots op het eindresultaat!

 

Ook een webomgeving als RevaMed?

Ga met ons in gesprek!

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Homan Slapen

Homan Slapen
Webshop

KBC Keukens

KBC Keukens
Online marketing Website

De Bewindvoerster

De Bewindvoerster
Online marketing Website