Restaurant de Betere Tijden

Ongedwongen sfeer & lekker eten

Broers Sjoerd en Koen Mulder hebben in 2017 De Betere Tijden overgenomen. Ze zijn klein begonnen; Sjoerd als gastheer, Koen als chef. Na de overname verschoof de keuken langzaam van Grand Café naar restaurant. De ongedwongen sfeer is gebleven, de keuken is uitdagender geworden. Van amuse, brood, diverse gangen, een passende playlist tot aan iets lekkers bij de koffie en pepermunt toe. Inmiddels is het team van de Betere Tijden gegroeid, maar zijn ze altijd klein en gezellig gebleven. De Betere Tijden staat garant voor een ultieme smaakbeleving. Aan Convident de taak om dit culinaire hoogstandje online in beeld te brengen.

Bekijk de website / webshop

“Een blik in de open keuken of een persoonlijke kok aan tafel. Met elkaar delen wij een passie voor lekker eten en drinken”

Restaurant de betere Tijden

Online verrassingsmenu

Koen en Sjoerd hadden allebei al jaren de droom samen een restaurant te runnen. Het plaatje moest wel perfect zijn: een leuk restaurant, op een goede locatie, met een grote vaste klantengroep én met een concept waar nog wat aan te verbeteren viel’, vertelt Sjoerd. De inrichting van het restaurant – knus, huiselijk en gezellig en met een grote bar – is altijd gebleven. Er wordt voornamelijk gekookt volgens de moderne Frans-Hollandse keuken, maar eigenlijk komen alle windstreken wel voorbij. Er is een menukaart, maar het liefst verrast chef-kok Koen de gasten met het verrassingsmenu. De gasten hebben daarbij de keuze uit 3,4 of juist 5 gangen, en ja wat er dan op tafel komt is natuurlijk een surprise.

Juiste dit element maakt het onderscheid met vele andere restaurants. En daarom zijn ze bij Convident gekomen voor de perfecte online presentatie. Want e kwaliteit van het eten is voor de twee broers het allerbelangrijkste, maar een goede tweede is de persoonlijke benadering en online presentatie. Hiervoor hebben we gekozen voor een duidelijke concepting, wireframes en webdesigns die aansluiten bij de huisstijl van de Betere Tijden. Ze noemen iedereen ook gewoon bij naam. In het restaurant zelf, maar dat doen we op gebied van content ook op de website. De Betere Tijden is inmiddels het best scorende restaurant van de stad Groningen op Tripadvisor en Convident is trots om daarin een bijdrage te kunnen leveren. De keerzijde is dat ze steeds vaker ‘nee’ moeten verkopen is wat ons betreft een prachtige luxe.

Tijd voor een groter onderkomen? ‘Wie weet, maar alles op zijn tijd. We hebben ons succes natuurlijk ook wel een beetje te danken aan de intieme en huiselijke sfeer van dit pand…’

Ook een website als Restaurant de Betere Tijden?

Ga met ons in gesprek!

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Pean Zeilschool en Pean Buiten

Pean Zeilschool en Pean Buiten
Online marketing Website

Homan Slapen

Homan Slapen
Webshop

Holland Tyre

Holland Tyre
Webapplicatie Webshop