Produvar

Ordersysteem voor productiebedrijven

Produvar is een handig ordervolgsysteem voor productiebedrijven. Een ERP-plus systeem, om precies te zijn. Met Produvar heb je altijd en overal een helder overzicht van alle bedrijfsprocessen, van offerte tot factuur. Je kunt efficiënt orders inplannen en zorgvuldig de voortgang van het productieproces bewaken. Convident heeft dit van A tot Z online vormgegeven.

Bezoek deze website / applicatie

Aandacht voor productkennis

De site van Produvar richt zich eigenlijk één specifiek product; een ordervolgsysteem. Deze website is er dus voor gemaakt om zo veel mogelijk informatie over het product te presenteren. 

We hebben er voor gezorgd dat er een pagina is voor het beschrijven van het product Produvar en wat je ermee kunt. Zo kunnen potentiële klanten alles vinden wat ze nodig hebben, allemaal op één website. 

Er wordt gewerkt met herschreven content (tekst) én nieuwe afbeeldingen om met alle duidelijkheid uit te leggen wat het product inhoudt. Onderaan de website hebben we recensies ingebouwd van eerdere gebruikers, om een (nog) meer vertrouwd gevoel bij het product te krijgen.

Het was een ontzettend fijne samenwerking met de communicatie medewerkers van Produvar die leidde tot een gestructureerde en overzichtelijke website!

 

Ook een type platform als Produvar? Ga met ons in gesprek!

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

Baderie Assen

Baderie Assen
Website

V.V. Roden

V.V. Roden
Website
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden