Planet 3P0

Onafhankelijk platform dat bewoners en bedrijven met duurzame initiatieven in een gebied steunt en verbindt.

Convident heeft samen met en voor Groningen drie punt nul (3P0) een online duurzaamheidsplatform gerealiseerd. Marco Agema van Groningen 3P0 is zeer verheugd omtrent de livegang van het platform en ging met een mooie bos bloemen op bezoek bij Rick Dreise van Convident. Groningen 3p0 is een samenvoeging van Groningen 3.0 en de 3P’s. Het staat voor een nieuwe, toekomstbestendige versie van de stad Groningen.

Bezoek deze website / applicatie

Brede samenwerking

Convident is internetpartner van Groningen 3P0. We hebben met onze diensten een vrijwillige bijdrage geleverd aan de kracht van het platform. Van design, webdevelopement tot en met het beheer en onderhoud. “We zijn ontzettend trots om een bijdrage te leveren aan een platform die de stad Groningen in 2025 100% duurzaam wil krijgen. Prachtig om onze kennis en expertise hiervoor in te zetten en wij dragen als Internetbureau, met veel jonge mensen vanuit de stad Groningen, graag ons steentje bij aan een duurzame toekomst. Hopelijk volgen er vele noordelijke participanten”, aldus Rick Dreise van Convident.

Geweldig om te zien dat een jonge internetclub dit met ons heeft gerealiseerd.

Waarmee kunnen we jou ‘groen’ van dienst zijn? 

Neem contact op

Een groot statement door een bewuste keuze voor duurzaamheid.

Projecten waar we trots op zijn.

Groen=Doen

Groen=Doen
Duurzaamheid

Enber

Enber
Duurzaamheid
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden