Planet 3P0

Lokale duurzame initiatieven

Planet 3P0 is een onafhankelijk platform dat bewoners en bedrijven met duurzame initiatieven in een gebied steunt en verbindt. Convident heeft samen met en voor Groningen drie punt nul (3P0) een online duurzaamheidsplatform gerealiseerd. Marco Agema van Groningen 3P0 is zeer verheugd omtrent de livegang van het platform en ging met een mooie bos bloemen op bezoek bij Rick Dreise van Convident. Groningen 3p0 is een samenvoeging van Groningen 3.0 en de 3P’s. Het staat voor een nieuwe, toekomstbestendige versie van de stad Groningen.

Bezoek deze website / applicatie

“Geweldig om te zien dat deze digitale club dit met ons heeft gerealiseerd”

Ambitieuze doelstelling

Convident is internetpartner van Groningen 3P0. We hebben met onze diensten een vrijwillige bijdrage geleverd aan de kracht van het platform. Van design, webdevelopement tot en met het beheer en onderhoud. “We zijn trots om een bijdrage te leveren aan een platform die de stad Groningen in 2025 100% duurzaam wil krijgen. Prachtig om onze kennis en expertise hiervoor in te zetten en wij dragen als digital agency, met veel jonge mensen in de stad Groningen, graag ons steentje bij aan een duurzame toekomst. Hopelijk volgen er vele noordelijke participanten”, aldus Rick Dreise van Convident.

Ondernemer en mede initiatiefnemer Marco Agema is op meerdere fronten actief om het thema duurzaamheid volledig op de kaart te zetten. “Geweldig om te zien dat een enthousiaste club, uit hartje Groningen, dit met ons heeft gerealiseerd. De doelstelling die we met Groningen 3P0 hebben is ambitieus, maar door duurzame partijen te verbinden willen we de doelstelling met een versnelling mogelijk maken. Een ervaren partij zoals Convident, wat nog een lange en succesvolle toekomst tegemoet gaat, kan hierin mede het verschil maken”, aldus Marco Agema.

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Neem contact op

Bekijk duurzaamheidsprojecten.

Enber

Enber
Duurzaamheid
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden