Pean Zeilschool

Educatie op het water

Pean is de zeilschool in Friesland waar je goed leert zeilen én veel plezier beleeft op het water! De groepsaccommodaties bieden het hele jaar door onderdak aan groepen van 15 tot 130 personen. Door de ligging middenin de natuur en aan open vaarwater is het en vertrekpunt bij uitstek voor je vaartocht met sloep of valk. Voor een optimale beleving en educatie op water. Convident heeft de opdracht gekregen om een webomgeving te bouwen waarin alle Pean bedrijfsonderdelen, van zeilschool tot accomodaties, goed tot zijn recht komen. Daarvoor hebben we een custom template ontwikkelt in WordPress CMS. ​Van wireframes, webdesigns, website realisatie (multi language) tot en met de doorontwikkeling. Een samenwerking waar beide partijen graag op door bouwen!

Bezoek deze website / applicatie

“De duidelijke aanpak bevalt ons erg goed”

 

De kracht van vooronderzoek

Uit ervaringen en grondig onderzoek van Pean bleek dat hun voorgaande websites voor de bezoekers niet gebruiksvriendelijk waren. Convident heeft ervaring met het ontwikkelen van websites voor partijen die net als Pean meerdere bedrijfsonderdelen hebben. Door een overkoepelende gebruiksvriendelijke website te ontwikkelen, waar alle bedrijfsonderdelen op een passende wijze terugkomen en doorverwezen worden, is de perfecte oplossing geboden.

Pean heeft zoals gezegd meerdere bedrijfstakken, waaronder de zeilschool, accommodaties, bootverhuur en bedrijfsuitjes. Hierdoor hebben we in de vertaalslag gebruik gemaakt van een multisite, waardoor alle elementen vanuit één krachtig WordPress systeem samenkomen. We hebben zeer plezierig en doorlopend contact met de eigenaren van Pean. Naast alle website werkzaamheden verzorgen onze marketeers ook online marketing (SEO en SEA).

Ook een website met shop module als Pean Zeilschool? Ga met ons in gesprek.

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

JC Kliniek

JC Kliniek
Website

Eems Dollard Regio (EDR)

Eems Dollard Regio (EDR)
Webapplicatie Website
© 2014 - 2021 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.9 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden