Pean Zeilschool en Pean Buiten

Educatie op het water & vakantiewoningen

Pean is dé zeilschool in Friesland waar je goed leert zeilen én veel plezier beleeft op het water! De groepsaccommodaties bieden het hele jaar door onderdak aan groepen van 15 tot 130 personen. Door de ligging middenin de natuur en aan open vaarwater is het en vertrekpunt bij uitstek voor je vaartocht met sloep of valk. Voor een optimale beleving en educatie op water. Convident heeft de opdracht gekregen om een webomgeving te bouwen waarin alle Pean bedrijfsonderdelen, van zeilschool tot accomodaties, goed tot zijn recht komen. Daarvoor hebben we een custom template ontwikkelt in WordPress CMS. ​Van wireframes, webdesigns, website realisatie (multi language) tot en met de doorontwikkeling.

Naast deze website hebben we recent een nieuwe omgeving toegevoegd: Pean Buiten vakantiewoningen. Deze website richt zicht volledig op het overnachten in de natuur in Frieslands mooiste waterlodges. Kortom, een hele fijne en brede samenwerking waar beide partijen op door kunnen bouwen!

Bekijk de website / webshop

“De duidelijke aanpak en het afspraken nakomen van deze nuchter club ICT-ers bevalt ons erg goed”

 

Pean diensten

De kracht van vooronderzoek

Uit grondig onderzoek van Pean bleek dat hun voorgaande websites voor de bezoekers niet gebruiksvriendelijk waren. Convident heeft veel ervaring met het ontwikkelen van websites voor partijen die net als Pean meerdere bedrijfsonderdelen hebben. Door een overkoepelende gebruiksvriendelijke website te ontwikkelen, waar alle bedrijfsonderdelen op een passende wijze terugkomen en doorverwezen worden, is de perfecte oplossing geboden.

Pean heeft zoals gezegd meerdere bedrijfstakken, waaronder de zeilschool, accommodaties, bootverhuur en bedrijfsuitjes. Hierdoor hebben we in de vertaalslag gebruik gemaakt van een multisite, waardoor alle elementen vanuit één krachtig WordPress systeem samenkomen. We hebben zeer plezierig en doorlopend contact met de eigenaren van Pean. Naast alle website werkzaamheden verzorgen onze marketeers ook online marketing (SEO en SEA).

Tegenwoordig kun je via een los platform Pean Buiten een huisje boeken en vakantie vieren in het waterrijke Friesland. Vakantie aan het water in eigenzinnige Waterlodges. Prachtig open vaarwater en nabij natuurgebied de Alde Feanen. Rustig, met veel privacy voor ieder huisje en zonder ernaast geparkeerde auto’s. Toch sta je binnen een minuut aan het water waar het bruist van de watersportactiviteiten. Hiervoor heeft Convident een eigen WordPress omgeving met boekingsmodule ontwikkelt. Meer weten?

Ga naar Pean Buiten

Ook een website met shop module als Pean Zeilschool of Pean Buiten? Ga met ons in gesprek.

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn

JC Kliniek

JC Kliniek
Online marketing Website

Van der Werff Logistics

Van der Werff Logistics
Online marketing Website

Schuldhulp.tv

Schuldhulp.tv
Website