Nienke Jolien fotografie

Van alle markten thuis

Op de website van Nienke Jolien fotografie kun je het werk van Nienke bewonderen. Ze fotografeert portretten, sfeerbeelden, producten, plaatsen en zelfs vastgoed. De homepagina laat meteen al zien van welke gebieden ze kennis heeft, en wat haar recente projecten zijn. We hebben er voor gezorgd dat deze op een overzichtelijke manier worden laten zien.

Een goede foto is voor Nienke niet alleen een leuk plaatje, maar ook een reflectie van dat wat je graag wilt overbrengen. Convident heeft het online podium ‘in the picture’ gezet met haar website.

Bezoek deze website / applicatie

Website met sfeer

Voor Nienke is het belangrijk dat haar werk mooi in de schijnwerpers wordt gezet. Ze is erg goed bezig met haar fotografie en het is dan ook belangrijk dat dit bij de bezoeker aankomt.

Door onze samenwerking is de website erg mooi en overzichtelijk geworden. Op haar website is ze heel persoonlijk naar de bezoeker, iets wat ze naast alle foto’s ook laat merken op de site. Als geheel geeft de website een fijne sfeer en een duidelijk beeld van het werk van Nienke. 

De website is uiteraard flink gevuld door het gebruik van foto’s. Nienke fotografeert namelijk op veel gebieden. Het menu op de website geeft meer informatie over Nienke zelf, waar ze mee bezig is geweest, haar tarieven en ze geeft ook workshops. Het is belangrijk dat naast de foto’s ook veel informatie staat en daar hebben we dan ook ruimte voor gemaakt. Als resultaat heeft ze nu een prachtige website, die haar werk laat uitblinken!

Ook een type platform als Nienke Jolien fotografie? Ga met ons in gesprek!

Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn.

HEM Meubel

HEM Meubel
Webshop

Draad Advocaten

Draad Advocaten
Website
© 2014 - 2020 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden