Kids United

Voetbal voor ieder kind mogelijk maken

Een betere en gezondere samenleving ontstaat niet vanzelf. Daarom streeft Convident samen met onze medewerkers ernaar om de wereld een stukje beter te maken. Hoe? Door met menselijke en financiële middelen organisaties te ondersteunen die een sociaal en maatschappelijk doel nastreven. Meer weten over de Convident foundation, kijk verder op onze website.

Elk jaar selecteert de Convident Foundation projecten met een goed doel die aangedragen worden door onze mensen. Dit jaar hebben we gekozen voor Kids United. De vereniging heeft als doel in Groningen contributievrij voetbal en andere vrijetijdsactiviteiten aan te bieden voor kinderen en jongeren met een fysieke en/of verstandelijke beperking om hun kwaliteit van leven te verhogen. Doordat de kinderen geen contributie hoeven te betalen, is de vereniging volledig afhankelijk van sponsordonaties, giften en acties om kinderen met een beperking zorgeloos te laten voetballen. Convident wil samen met onze klanten, partners en relaties een bijdrage doen en daarom doen we een beroep op jouw steun!

Steun Kids United  Zichtbaar doneren

Zichtbaar doneren kan via ons IBAN rekeningnummer NL74INGB0006743777 op de contactpagina, t.n.v. . Kids United. Wij zorgen ervoor dat jouw donatie tezamen met alle andere donaties wordt overgedragen naar Kids United en dat je bedrijfsnaam gepresenteerd wordt tijdens de uitreiking van het bedrag!

“IEDEREEN DOET MEE, NIEMAND BUITENSPEL”
Onno Kukler – oprichter Kids United

Wat doet Convident?

  • We hebben de website van Kids united in beheer en updaten deze voor de stichting
  • We verzorgen de webhosten en het onderhoud
  • We vragen ons netwerk en relaties om samen met ons een financiële bijdrage te leveren en te doneren
  • Wij helpen doormiddel van vrijwillige maandelijkse online marketing uren (SEO) om hun lokale vindbaarheid te vergroten
  • We leveren met ons team een maatschappelijke bijdrage om de stichting waar mogelijk zo goed mogelijk te helpen

Jouw bijdrage?

Maar we kunnen het niet alleen! Wij roepen op aan bedrijven en ondernemers om samen met ons het verschil te maken en te doneren. Dit kan zichtbaar en anoniem. Iedere bijdrage is ontzettend waardevol! Wil je een donatie doen voor Kids United? Doneer dan via Convident IBAN rekeningnummer NL74INGB0006743777 t.n.v. Kids United of doneer rechtstreeks aan de Stichting.

Rechtstreeks doneren

“Doneer zichtbaar via Convident
of anoniem bij Kids United”

Onno Kukler – Oprichter Kids United

“Wij bieden in Groningen contributievrij voetbal en andere vrijetijdsactiviteiten aan voor kinderen en jongeren met een fysieke en/ofverstandelijke beperking met als doel hun kwaliteit van leven te verhogen.”

Doe mee, samen voor Kids United!

Neem contact op

Bekijk maatschappelijke projecten.

Topsporter Jop van der Laan

Topsporter Jop van der Laan
Maatschappelijk

Ronald McDonald Huis

Ronald McDonald Huis
Maatschappelijk

ZINN Zorg – De Stichting Vrienden van ZINN ouderenzorg

ZINN Zorg – De Stichting Vrienden van ZINN ouderenzorg
Maatschappelijk